Selam arkadaslar,
2009 Temmuz da aldıgım 1.3 mjet 90 bg actıve model puntomu satmayı planlıyorum. fıyat olarak 26000 tl ıstıyorum. İlgilenenler mesaj cekebılır :))
arac grı renk
park sensoru
kolcak
sıyah cam
Printable View
Selam arkadaslar,
2009 Temmuz da aldıgım 1.3 mjet 90 bg actıve model puntomu satmayı planlıyorum. fıyat olarak 26000 tl ıstıyorum. İlgilenenler mesaj cekebılır :))
arac grı renk
park sensoru
kolcak
sıyah cam
km sini de yaz istersen birde fotoğraf koyarsan satışını hızlandırabilirsin hayırlı satışlar
daha detaylı ilan olsa daha iyi olur fotoğrafları ile birlikte :)
Hayırlı satışlar..
kaç km de araç?
Eet arkadaslar gece koydugum icin frk etmdm :)
Arac 30.000 km de bakimini bgn yaptirdm.
Resmlerini de yarina kadar koyarim :)
Arkadaslar arac resimlerini isteyene mail atabilirim. Mail adreslerini godermeniz yetrli :))
arkadaslar aracımın resımlerıı :cheers00:
bu arada 2006-2007 tek kapı dızel punto ıle takas yapabılırım artı para tabı :9
araç çok temiz alacak kişiyi yormaz üzmz.hayırlı satışlar
active ve 90 bg nasıl oluyor ben anlayamadım ben mi yanlış biliyorum activelerde 90 bg varmı ? :S
eet hocam var :)) hakıkaten acayıp bır surus keyfı var. hıc bır turbo veya chıp taktırmadan da ınsanı koltuga yapıstırabılıyor :)
ustelık yakıtta da 100 tl ye 600 km gıdıyor. daha ne olsun :))
Hayırlı Satışlar...
Aracın bayaa fiyatlı biraz düşürmen lazım kardeşim...
Bende 1.3 90 HP Active yok diyerekten biliyorum , en azından 2006 - 2007'lerde.
Yeni modellerdemi var 1.3 90 HP Active ? 90 HP ise 6 Vites olması gerekmiyor mu ? Ama aracınız 5 vites :)
1.3 multijet lerde maalesef 90 hp seçeneği yok isteyen arkadaşların FIAT - fiat.com.tr linkten bakabilirler yani bu araçta 2006-2007-2008-2009 model yıl fark etmez grande punto nun multijet motorunda sunduğun avtive ve dynamic modellerindeki gibi 75 hp dir.
Evet anıl doğru söylüyor... Ve şuanda sıfır grandepunto active bayii çıkış fiyatı 26.000 TL.. Bilginize...
Hem active hem 26000tl uçmuşsun bence...
İnşallah umduğunu bulursun..
anıl kardeşim 90 beygir multijetlerde yok derken ne kastettin acaba benim aracım 1.3 90 beygir ve 6 ileri dynamic
kardeş bilmeden atıp tutmayalım.
şu anda fiat sitesinde 90 hp m.jet grande yada evo yok haklısın ama bu hiç satılmadığı anlamına gelmez.
diğer arkadaşlar da aracını satmaya çalışan arkadışı itham ediyor o yüzden sözüm sadece sana değil senin üzerinden diğer arkadaşlara da cevap olsun.
Haklısın kardeşimde arkadaşın arabası ya active 75 Hp yada kendisi hala bilmiyor dynamic olduğunu ve 90 Hp diyor... Artı benim bildiğim kadarıyla yanlışım varsa düzeltin active lerin hiçbiri 90 lık olarak satılmadı... Tamam doğru 90 lık araç satıldı ve şuanda 90lık puntiş yok fiatlarda satılan ama arkadaş active diyor ve 90 diyor.. Bizde ona istinaden senin aracın 90lık değildir kardeş demeye çalışıyoruz...
ben bi ara activelerin 90lık satıldıgını hayırlıyorum. fun cıkmadan onceydı heralde...
1.si ben senin kardeşin değilim sözlerini daha fazla seçerek kullanırsan sevinirim...
2.si normalde senin uslubunda birine cevap vermezdim ancak ben sana değil genele cevap veriyorum o açıdan sevinme!
3.sü bilmeden atıp tutmayalım demişsin ama sen bilmiyorsun türkiye sınırları içersinde 90 beygirlik yada 90 hp lik bir grande punto active yoooookk!
4.sü ben sitede ne olup ne olmadığını zaten biliyordum ben insanlar görsün diye attım şimdide sana beylikdüzü birmot un telefon numarasını ataym orda adaşım anıl şahin var bir görüş bakalım benim güldüğüm gibi oda gülsün sana:D 866 24 00
Kardeşim yanlış hatırlıyosun.. Anılında dediği gibi activelerin hiçbiri 90lık satılmadı...
Ya arkadaşlar bir düşünün allahınızı severseniz bukadar cahil olmayın Puntoların active modeli nedir? Puntonun en baz modeli değilmidir? En baz modelinde neler eksik dynamik yada emotion modellerine göre? Activelerde sis farı yokken 90 Hp lik bir motor koyarmı adamlar yada koymuşlarmı hiç? Bana 1 tane örnek gösterin 90 lık activ.... Multijetlerde en yüksek motor seçeneğini en baz model puntişe kim koyar? Biraz mantıklı düşünün mantıklı hareket edin ve gerçekten bilip bilmeden konuya dahil olmayın ve ortam gerilmesin..
Gereksiz tartışma çıkmış yani 2 hafta önceki ilan bırakın zaten ilan sahibi bile yok ortada :D bende merak ettim nette araştırayım 90 bg active var mı diye gerçekten varmış...
Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Active - 19.250 TL - İstanbul (Avrupa) - Araba.Com
OTO - FIAT Grande Punto 1.3 Multijet Active Hatchback Düz 67000 km
Fiat Grande Punto 1.3 Multijet Active - 21.000 TL - Mersin - Araba.Com
Yaaa abi ısrarla arayıp soruyorum beylikdüzü birmotu 2.seferdir arıyorum ya yok diyorlar adamlar ne bizim elimizde öyle bir araç var diyorlar ne bize bugüne kadar geldi diyorlar yani yok active modelinde öyle bir hp yok diyorlar adamlar:)
Kardeşim bende iddaa etmiyorum ilanlar ortada bırak ne arayıp soruyosun boşver :D Duuur yoksa satıştan pay mı alıcan :D:D:D
birde bu attığın araçların hepsi 2007 model ve gri renkte acaba 2007 senesinde bir seri geldimi italyadan diyorum ama bu arkadaşın koyduğu araba 2009 model acaba acaba acaba ama ben eminim 90 bg lik active yok ama dilerseniz size 120 lik tjet verebiliriz:D
Anıl sen bi italya FİAT la görüş de ki kardeşim siz Türkiye ye 90 lık multijet active gönderdiniz mi :D:D
Fatih terim hesabı lak lak yaparız ooo italyano lazio falan filan inter milan 90 beygirlik active hesabına sorarızda adamlarda gülmesin abi sonra:D
Ulan ne arabaymış be ortalığı birbirine kattı tekirdağdan kayseriye ankaradan istanbula :D:D
Arkadaşlar 90hp active multijet bir dönem geldi fiyat olarakta yaklaşık olarak 1200 tl daha fazlaydı 75 hp liklerden.
Bilmeden araştırmadan yazmayalım lütfen!
Evet tolgacım gereksiz tartışma çıktı. Ama var diye idda edilmesi üzücü. Senin ilanlarında 90 Hp ler ya yalan yazılmış yada yanlış.. Şimdi arkadaşlar;
-Biraz önce de dediğim gibi baz model araçlara en yüksek motor seçeneği kullanılmaz,
-90 HP'lik araçlar 6 ileri vitestir ama activelerin hepsi 5 ileri vites,
-90 HP'lık araçlarda ESP ve ASR muhakkak vardır,
-Activlerde varmı sormak lazım..
Onur arkadaşım hangi dönem geldiği hakkında bir tarih hatırında varmı acaba? Artı birazda konuşma üslubunu değiştirirsen sevinirim.. Kimse bilmeden araştırmadan bişeyler yazmıyor buraya...
İlginçtir 90 lık motora 6 ileri vites koyuyor fiat ve activlerin hiçbirinde 6 vites hiç olmadı...
Valla varya arkadaşlar açıkçası çok merak ettim hangimiz haklı diye.. Şu konunun tam bir açıklığa kavuşması gerek.. Yoksa bu araba satış ilanı uzadıkça uzuyacağa benziyor.. :)
Uslubuna dikkat et lütfen bak uslubuna dikkat et beni zaten tanıyan tanıyor kimseye karşı bir saygısızlığım olmamıştır olmazda ben sana sadece senin kardeşin falan olmadığımı söyledim seni tanımam etmem nerden kardeşin oluyorum ben senin? nerden yani? böyle rahat rahat takılıp televizyon dizilerinden duyduğunuz argo ağızlarla yok efendim kardeeeeş yok efendim yeğeeeen falan filan inter milan bu tarz söylemleri bırak biraz efendi ol edepli ol...!!!