-
Mavigitar's Sağ direksiyonlu Melez gp si(Kıbrıs-FOTO)
-
çok güzelmiş...
kapı koruma bantları harika :)
kazasız belasız kullanman dileği ile...
-
çok entertesan ya zor olmuyormu bunu kuıllanmak valla çok tuhafıma gıttı bağışla bu arada gp çok şık ve bakımlı kazasız belasız kullanman dıleğıyle
-
çok hoş güle güle kullanın araçta her şey mevcut ve orjınal !aracın içinde başım döner direksiyon çok tersime geldi:)
valla Kıbrıstan almak varmış.. yalnız Ankara'ya nasıl getırılır hıç bı fıkrım yok :)
-
çok güzel, Allah kazadan beladan korusun...
-
Siyah yan çıtalar:) Yurtdışındaki gibi
Egsoz ucu standart mıydı yoksa sonradan mı takıldı?
Güle güle kullanman dileğiyle...
Bir de öndeki plaka beyaz arkadaki sarı mı?Yoksa bana mı öyle geldi.
-
olmuyo:)
Alıntı:
vulas54 Nickli Üyeden Alıntı
çok entertesan ya zor olmuyormu bunu kuıllanmak valla çok tuhafıma gıttı bağışla bu arada gp çok şık ve bakımlı kazasız belasız kullanman dıleğıyle
yooo zor diil. sol direksiyonlu arabamız da var diğer 2 araba sağ direksiyonlu. eee trafikte soldan olunca araç geçerken sağ direksiyon epey i oluyo...tşkr
-
sonunda gördük sağdan direksiyonluyu. çok güzel araç kazasız belasız sürüşler...
-
Alıntı:
ABNEW Nickli Üyeden Alıntı
Siyah yan çıtalar:) Yurtdışındaki gibi
Egsoz ucu standart mıydı yoksa sonradan mı takıldı?
Güle güle kullanman dileğiyle...
Bir de öndeki plaka beyaz arkadaki sarı mı?Yoksa bana mı öyle geldi.
öncelikle tşkr ediyorum....egzos ucu orjinal gp ucu sonradan taktırdım. Bayii İtalyadan sipariş ile getirtti.
evet kıbrısta plakalar ön beyaz arka sarı:) İngiliz usulü
-
sağol
Alıntı:
CAGLARKA Nickli Üyeden Alıntı
sonunda gördük sağdan direksiyonluyu. çok güzel araç kazasız belasız sürüşler...
evet biraz geç oldu ama güç olmadı...iyi dileklerin için sağol arkadaşım:ok:
-
gerçekten çok ama çok hoş,güle güle kullan sağdan sağdan :)
-
güzeL araç 8O
keşte Türkiye de de pLakaLar sarı oLsa... çok güzeL duruyor.
yan çıtaLar, arka çamurLukLar güzeL.
arka park sensörü dynamic'de yok diye biLiyordum.
-
tşkr
Alıntı:
ynr Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten çok ama çok hoş,güle güle kullan sağdan sağdan :)
:):): tşkr
-
Alıntı:
mavigitar Nickli Üyeden Alıntı
öncelikle tşkr ediyorum....egzos ucu orjinal gp ucu sonradan taktırdım. Bayii İtalyadan sipariş ile getirtti.
evet kıbrısta plakalar ön beyaz arka sarı:) İngiliz usulü
Anladım:ok: İyi günlerde kullanman dileğiyle...
-
:))
Alıntı:
erdiyilmaz Nickli Üyeden Alıntı
güzeL araç 8O
keşte Türkiye de de pLakaLar sarı oLsa... çok güzeL duruyor.
yan çıtaLar, arka çamurLukLar güzeL.
arka park sensörü dynamic'de yok diye biLiyordum.
dedim ya benim ki melez gp:) dynamic+emotion karışımı gibi bişiy :))
-
Herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ediyoruz...(Gp'm ve ben tabikii):)
-
Araç showroom aracı gibi MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH.Çok temiz görünüyor sanki hiç binilmemiş gibi (Tekrar MAŞALLAH)
Bu arada şu ön ızgaraya taktığın koku dashboard a zarar verebiliyor haberin olsun,damlaması ile boyayı söküyor,aynaya asılanlardan kullanmanı öneririm...
-
çok güzel güle güle kazasız belasız cezası sağdan dreksiyon çok ilginç gelio :)
-
tşkrrr
Alıntı:
microab Nickli Üyeden Alıntı
Araç showroom aracı gibi MAŞALLAH NAZAR DEĞMESİN İNŞALLAH.Çok temiz görünüyor sanki hiç binilmemiş gibi (Tekrar MAŞALLAH)
Bu arada şu ön ızgaraya taktığın koku dashboard a zarar verebiliyor haberin olsun,damlaması ile boyayı söküyor,aynaya asılanlardan kullanmanı öneririm...
sağol arkaşım...koku olayını biliyorum zaten iyice sıkıştırdım düşmez. bitince bi daha almıycam zaten..uyardığın için sağol....:)
-
thanks
Alıntı:
AWD Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel güle güle kazasız belasız cezası sağdan dreksiyon çok ilginç gelio :)
sağol arkadaşım...iyi dileklerin için tşkr
-
-
Kazasız belasız kullanma dileğiyle. Çok ters geldi yaa :):):)
-
maşallah melez G.P nda çok güzel görünüyor kazasız keyifli sürüşler dilerim, ben araç kullanırken hep sağa kolçağa doğru yaslanırım direksiyonu hep sol elle kullanırım nedense böyle alıştım (normalde sol eli hiç kullanmam bu arada) şimdi senin aracı görünce çok ters geldi bana.
Yanlız aklıma takılan senin araba dynamic olmasına rağmen ASR koymamışlar birde çamurluk paçalıkları ile yan çıtalar standarmı yoksa sonradan mı takdırdın?
-
güle güle kullanman dileğiyle
-
ya çok değişik geldi bir an dashboard çok uzunmuş igibi gözüktü güzüme
tuhaf herhalde ben kullanamzdım sağdan direksiyonlu Gp'yi
tekrar güle güle kullan
-
Çok güzel, pırıl-pırıl walla, kazasız belasız sürüşler dilerim. E Kıbrıs' ta Sky Dome' suz olmazdı zaten, :ok: orjinal egzost ucu çok ii, paçalıklar da yakışmış. Bu yan koruma çıtaları dışında, bi de içte bi şey war sanırım ama çok belli olmuyo, direksiyonda, sol tarafta tam far kolunun altında! Nedir acaba???
-
sanırsam hız sabitleyici için o daha önceden forumda bahsi geçmişti
-
insan bi garipsiyor ama çok şık araban aksusuarlar falan da güzel kazasız keyifli sürüşler.
-
dynamiclerin hepsinde ars yokki zaten kadir abi güvenlik paketlilerde var sadece
-
Çok güzel duruyor aracın.
KAzasız cezasız binersin inşallah.
Maşallah Maşallah. Valla bu kadar gözden sonra inşallah nazar değmez..
Tahtaya vur Tahtaya...
-
gerçekten çok ilginç geldi sağdan direksiyon. Ama çok şık duruyor.
Alaah kaza bela vermesin
-
cok sukur dunya gozuyle gorebıldım ...:)
hanı grandepuntotr stıckerı :D
-
Allah kaza bela vermesin ...herşey hoşda adı nedir bilmiyorum arakdaki çamurluğun uzatısı hiç hoş durmamış ..özel mi taktırdın yoksa öylemi geldi?
-
way be sonunda görebildik susuz kalmış puntonu çok güzel güle güle kullan .
Yanlız sağ direksiyon tuhaf ve komik yani bize göre sen buna alıştın türkiyeye geldiğin zaman soldan kullanmaya kalksan nasıl afallardın bizde şu anda aynı şeyi yaşıyoruz ama gercekten birinci sınıf showroom aracı gibi maşallah kazasız belasız sürüşler aman gp yi susuz bırakma olur
(alınmıyorsun değilmi takılıyoruz) gp kardeşliği
-
ilk bakışta çok değişik geldi amaa her GRANDEPUNTO gibi çok şık:d
-
banada cok değişik geldi ama cok temiz ve güzel gözüküyor , kazasız belasız binersin inşallah :)
-
herşeyiyle güzel bi araç güle güle kullan ama tek gözüme batan şey arka lastiklerdeki çamurluklar oldu onlar pek boş durmamış tabi zevk meselesi..orjinalmi sen mi taktırdın?
-
gerçekten güzel görünüyor
ters düz farketmez sonuçta GP :)
güle güle,iyi günlerde ,kazasız,belasız kullanman dileğiyle
-
Kazasız belasız kullanman dileği ile gerçek çok havalı.
Ben biraz maddi birşey sorucam kıbrısta anahtar teslim fiyatı ne kadar gp 'nin?
-
Maaşallah maşaallah nihayet görebildik, yakıyor walla! Sende harbiden Cruise Control mu var yoksa biz yanlış mı görüyoruz??? Sinyalin altında bir kol var değil mi?