izmir efeleri bu akşambir araya geldi
(bozed'in İzmirden gidişi şerefine)
Printable View
izmir efeleri bu akşambir araya geldi
(bozed'in İzmirden gidişi şerefine)
Benım kadar basınıza tas dussun (yanımda da burak bonus :) ) haftaya gene ordayım sc.
Operatormurat, 35kaplan, oto, leon48, m€rt, inan ve krakercocuk'un selamlari var
izmir'in efeleri içti mi böyle içer:) katılmak isteyenleri bekleriz..
bu güzel gecede , keyifli saatler geçirdiğim tüm dostlarıma teşekkürlerimi bir borç bilirim. önceside sonrasıda yemeğide her saniyesi ile mükemmel bir cumartesiydi...
harikasınız..güzel bi geceydi..
Çok iyi ya :clapping:
Herkesi ilk bu gece görüp sanki yıllardır tanıyormuşuz gibi kaynaşmak ne kadar ayrıcalıklı bir duygu..
Bu güzel ve keyifli gece için başta beni arayıp da haberlendiren Yasemin Abla olmak üzere herkese teşekkür ederim.
sahilde bira içerken umarım kulaklarınız çınlamıştır :D
abi nabtın ya biz eve geldık.şimdi konuşulcak konu mu bu:) cilayı çekemedik napalım
geç katılmış olsak da herkese çok teşekkür gpcilerin farkı bu olsa gerek emegi geçen gelen herkese sonsuz teşekkür
Hahaa, dayı, çok klassın bu gece :D
hop slm dayı mı:thumbs_up2:
Hehehe supersiniz yaaaaa
dayiiiiiii :D
güvenme dayına ekmek al yanına:D
sende kerpeten Ali olda dizi tamamlansin ;)
bende behlul resmine koyucam :) :)
Portakal seçmeye gelmedim dayiii, cevap almaya geldim :D :D
Sizin zamandan kimse kalmadı dayii, hepsini temizledik :D :D
ezel ben olabilirmiyim bu arada ama yok ya..bi arkadaşımız kullanıyodu onu hatırladım sımdı...
Herkese iyi geceler, ne geyik yaptık gece gece :D
iyi geceler . uyumadan önce unutma ne kadar gidersen git. başladığın gere dönersin sonunda. :D
çokgüzel bir geceydi arkadaşlarım,nekadar forumda yazışsakta yüzyüze sohbetin tadına doyum olmuyor,hoş sohbetinizle güzel saatler geçirdik,gelmeyen arkadaşlar çoook şeyler kaçırdı.bugüzel gecenin mimarları olan; yasemin hanıma,murat kaplana,mert&inan çiftine,kraker çocuğa(fırat),a(leon48), oto genel müd. ve arkadaşına teşekkürü bir borç bilirim.....
yeğen sana bir hikaye anlatacam ... içinde rakıda var mangalda var .....şimdi ne yapacan biliyon mu ?
yasemin hanım buarada unutmadan söyleyeyim, bir önceki yemekli buluşmamızdan buyana birhayli kilo almışsınız....
Murat, bunu söyleyen tek kişi sensin. Çünkü o yemekten sonra kilo verdim ve diğer arkadaşlarda bunu söylediler. Sen mangalın dumanından net görememiş olabilirmisin? :)
Ayrıca dün yemek yeme konusunda performansım süperdi. Sabahtan beri akşamki ekibi toparlayana dek her buluştuğum arkadaşla birşeyler yedim ve içtim. Kaç öğün yediğimi hatırlamıyorum bile :) :)
:thumbup1:doğru mangalın dumanından olabilir, önceki yemekteki kıyafetinde yanıltmış olabilir:thumbup1:
Fırat...çektiğin fotoğrafları daha göremedik :))))
arkadaşlar şu çekilen fotoları yükleseniz, merakla bekliyoruz. :)
1
buda 2
yasemin ablacım fotolara baktım allah var baya kilo vermişsin sen bakma başkalarının lafına :p hehe ama o gün kimsenin aklına gelmemişim valla bir telefon açmamış kimse bana neyse artık başka zaman inşallah yine toplanırız bu sefer bende olurum nasip kısmet olursa