Slm arkadaşlar son yaptığım modifiye krom alt üst panjur dur
Eklenti 7387
Eklenti 7388
Eklenti 7390
Eklenti 7392
Eklenti 7393
Printable View
Slm arkadaşlar son yaptığım modifiye krom alt üst panjur dur
Eklenti 7387
Eklenti 7388
Eklenti 7390
Eklenti 7392
Eklenti 7393
Maşallah çok şık olmuş kazasız belasız sürüşler
Güle güle kullanın ama şöför tarafındaki tampon ve çamurluk birleşim yerindeki 2 vidayı biraz daha sıkın açık duruyor ;)
Ben bu kırmızıları gördükçe siteye ilk üye olurken ki yazdığım mesajım geliyor aklıma. Bazen diyorum KEŞKe kırmızı alsaydım :)
Allah kaza bela vermesin...
kazasız belasız kullanın.çok şık olmuş
Walla benımkısıde kıpkırmızı hele prille yıkayınca nazar degmesın izmirde tek dermişimmm
güle güle kullan
güzel bir gp
Hoş araba ama yay istiyor güle güle kullan..................
Güle güle kullan güzel mod.
arkadasım cok güzel duruyo allah kaze bela vermesin
Çok hoş fotolar Erdal, GP da tabi :) güle güle kullan...
Maşallah kazasız belasız. Ama yay kesinlikle cok iyi olur. 5 cm al. Sakın 3,5 luk alma parana yazık olur.
rengi yeter... Allah kaza bela vermesin...
kırmızı kız rengi bikerem:w00t2000::D:happydan:
Bence birde alt kısmı çevresini saracak şekilde bir led yap kırmızı gece gündüz dikkat çeker
Garaja bakabilirsin resimler var orda ben yaptım on numara oldu ve bazen yandan geçenlerin bakışlarından rahatsız oluyorum kapatıyorum ama otobanda on numara görünüyor tavsiye ederim dogrusu eger düşünürsen yardımcı olabilecek bir elektirkçi tanıyorum on numara olmuş araban güle güle kullan arkadaşım...
bu kirmizi renk çok yakişiyor arabaya süper olmus kanka allah nazarlardan saklasin.kazasiz belasiz cezasiz binmen dileğiyle:)
allah kaza bela vermesin.. keyifli sürüşler....
41 kere Maşallah......
aracın cok guzel masalah.bende yakında jant takıcam senın lastık ve janr ebadını oğrenebılır m ıyım?
Maşallah güzel araç, kazasız belasız günlerde kullan inşallah.
gp lerde kırmızı yakıyor.çok yakışıyor.