ben hayatımın kadınını görmek isterdim.
Printable View
ben hayatımın kadınını görmek isterdim.
:D britney spears
Kızımı...!
Lisedeyken aşık olduğum Kızı görmek istiyoru. hala aşığım herhalde.
Aynen ortaokul ama hala aşık olmaktan dolayı değil iki çift laf söylemek için..:)
Eser isim ver bulalım :)
Deniz abiyi :D :D
way way wayyy ..
Delikanlı adamın hali baska oluyor...
Temmuzda ınsallah orda olursun abıcım :)
Eyvallah abicim :)) temmuz sonuna kadar buralardayım :)
15 yıl önceki sevgiliyi bir kez olsun görüp konuşmak isterdim ama
kapıdan içeri girmesine izin vermezdim
girerse bende ona girerdim =)))
Gurur yapmış bellı kesın terketmıs kız onu
Beni Bırakıp. Başkasına Giden ve Benim o kadar Seni Kullanıp Atmasınlar Lafım ile Tembihlediğim ve Sonra Sen Haklıydın Diyip Pişman Olan Kızın Gelmesini isterdim. İsterdim Cünki Ağzına İyice bi S..çmak için.
Üniv. yıllarında birbirimizi sevdiğimizi bilmemize rağmen bir türlü açılamadığımız uykularımın katili Fatsa lı güzel.
>>>> İ z U m İ <<<<
:'(
Darbeli gençlik HILTI ler sizi :stretche:
Rampaların ustası,gözlerinin hastasıyım :serenade:
Olm o kız benim hayatımda dönüm noktasıydı benim nickimin sebebi okuduğum okulun sbebi hayatımdaki bir çok seyin sebebiydi .:)
Herkesin allahtan dilekleri vardır benim ise tek dileğim hayatımda gözlerimi kapamadan bir kez olsun onu görmek :)
Hiç kimseyi görmek istemiyorum. :sleep2:Rahat bırakın beni..... şurda iki satır uyuyoruz be yaw.
Bu yazdıklarınız Google de arattıgınız zaman cıkıyo bılıyosunuz dımı ...!
Femoliii
Femoli abime geçmiş olsun diyorum. Yengemiz bunları okuyunca abi gel bizde kal ev ayarlayana kadar :D
-----
Sizler neymişiniz yaa hepinizde bir kız acısı yahu bırakın ne takıosunuz zaten o kişiler değerli olsalardı gerçekten şu anda yanınızda olurlardı. Yanınızdakilerin kıymetini bilin.
-----
Burdan tekrardan Mehmet abiyi kınıyorum :P
Her cuma yolunu gozledıgım ve geldıgınde sureklı goz goze bakıstıgım kendısınınde bana ''sende bırseyler var senı bana cekıyor '' dıyen daha sonrada benım ona senden hoslanıyorum dedıgım bır kac gun sonra da telde arayıp ne yapıyorsundıye sordugum onunda su an erkek arkadasım ıle oturuyorum dıyen kız su an kapıyı calsa ne yapardım amma kazık soru oldu bılmıyorum vallahı ne yapayım mıllet ??
peliiinnnnnnnnnn :( operatormurat abi :D
hee milletin işi gücü yok google den kapıyı açsam kimi görmek istyiorum yazacaktı evet :D doğru sölisin ;)
saol muratcım :)
Ya bir soru soruldu bizde cevap verdik ne yani yalanmı söyleyelim yalan söyleyeceğimizi bile bile herkes eşim kızm anam babam dese konunun ne esprisi kalacak dimi :)
Yok bizim evde internet yok almıyorumm :D:D çoşkun düşünsün .. hem ben kötü bişi yazmadımki :)
evlilik kararı aldıktan sonra, son ayakta yatan ilişkimi geri çevirecek sayın sevgilim gelse, başa dönsek tam süper olurdu....
Coşkun bugünden gidip carting in garajında yatar cart larla ;) kötüye birşey olmaz Coşkun um alayına ...
özelde atarsan ad soyad vs 1 saat sonra yerını soylerım sana
valla inanmam.......... atıyorum birazdan...
ama belkide evlendi.
bekliyorum deniz unutma sakın......
Denız ne yaptın buldunmu Esma yı :)) Supersın bulursan denız acayıp sevaba gırersın inan cevabını beklıyorum Denız merak ettım sımdı
Eser buldummmmmmmmmmmmmmmmmmm
bekliyorummmmmmmmmmmm........
Eser maıl adresımden konusalım maıl at bana denizasil@hotmail.com
Hafiye 99 vardı eskiden fotoroman ;)
Walla aşk için yapmayacagım sey yok..Belkıde bı vesıle oluruz kımbılır
tamam attım mail......
İnşallah hala bekar :)