Arkadaşlar çarşamba buluşalim diyorum ben kimler geliyor.. Kartal sahilde migrosta buluşalim daha sonra nereye gitmek istersek gideriz..
Gelen var mi...
Printable View
Arkadaşlar çarşamba buluşalim diyorum ben kimler geliyor.. Kartal sahilde migrosta buluşalim daha sonra nereye gitmek istersek gideriz..
Gelen var mi...
Çarşambaların adamı TOLGAYYYYY
cartıng varmı cartıng
olm sen geçen buluşmanın fotolarını koysana yoksa hiç bi yere gelmem
aynen fotoları istiyoruzzzz yoksa yok :D
evet arkadaşlar fotoları koyucam az kaldı sabır.. eee hadi gelen yok galiba bıktınız dimi her hafta buluşma mı olur diyorsunuz canınız sağolsun
alp le görüştüm yarın akşam tubitak tan 4 arkadaşıyla beraber geliyor
yine cartıng yapıcaz program şekillendi
Ben + 3 kisi geliyoruz
Ben +1 var
1-gp coskun
2-
3-alp+3 kişi
4-kubilay +1 kişi
evet listeyi yapalım arkiler
Simdiden 8 kisi olduk haydi devammmm, bekliyoruz
1-gp coskun
2-
3-alp+3 kişi
4-kubilay +1 kişi
5-uğur
arkadaşlar yine geçen haftaki yerde saat 8 de buluşuyoruz
9 kişi olduk
Coşkun abi avrupa yakasından gelen yokmu yaa bende takılsam birinin peşine saat 7 den sonra gelsem süper olacak :S çünkü yoğunum bu aralar çalışıyorum harıl harıl uff
Geçen haftaki gençler nerde ???
Kimse gazlamak istemiyor mu koca İstanbulda
1-gp coskun
2-
3-alp+3 kişi
4-kubilay +1 kişi
5-uğur
6-kerem +1 kişi
GÜNCEL
Saat 20 de görüşmek üzere...
saat 20 de görüşürüz arkadaşlar
Araba bende olmadığı için katılamıcam aranıza iyi buluşmalar :) Çok gazlamayın hava soguk :D :D
20.00 da görüşmek üzere
yavaş yavaş geleneksel hale gelmeye başlayan çarşamba akşamı buluşmalarımızın
bir yenisini daha yaptık
yine cartıngteydik ve yine heyacan fırtınası vardı
tam 3 defa binip yarıştık
tabir yerindeyse kendimizden geçtik
Yine harika bir geceydi, muthis bir gazlama, heyecan, adrenalin... Birde pilotlar pistin hakkini verince demeyin keyfimize katilan herkese cok tesekkurler haftaya gorusmek uzere bizi izlemeye devam edin :)
owwwwww iddalı bigün oLmuş :D Ben gelemedim meydan boş kalmış hemen :P :D walla içimde kaldı bu hafta gelemedim die inşallah bidahakine :)
Evet bende eve geldim şimdi.. çok güzeldi geleneksel çarşamba buluşmasi yine güzel oldu. Iyi ki bu çarşamba buluşmalarini ortaya çikarmişim.. Haftaya görüşmek üzere diyorum ve sabirsizlikla bekliyorum haftaya...
şuan tezimi bitirmem lazim ama dertliyim bende
alkol almaya karar verdim ve içiyorum arkadaşlar... En güzeli alkol,tek dert ortagimiz... Ne olsa ben konuşuyorum o dinliyor...
Güzel gazladık gerçekten tampon tampona dedikleri tipden
Geleneksek bir çarşamba akşamı yine carting yine heyecan dolu harika bir akşamdı, lafın kısası asfaltı ağlatık :) katılan tüm arkaşlara tşkler.
Çoşkun abi sana özel bir stiker lazım tanımak için.
elektirik direklerindeki kuru kafa resmi Dikkat Ölüm makinası :D:D:D