Bu gece canım , ayıptır söylemesi waffle çekti. abime dedim hadi bebeğe gidelim bi waffle yiyelim hem hava alırız , tamam dedi, annemide aldık. neyse çıktık yola, bebek girişine geldik, tam trafigin başladığı yere, bi polis amca onumde durdu, dur mur yaptı, durdum, öne baktı yana baktı, umursamayarak geç geç yaptı.geçtim gittim. Neyse donuyoruz..
Tophanede cevirme var. polisde böyle seçip çeviriyor,abim dedi çevirmesinler, yoklan ne cevircekler dedim bişey yok. tam dedim el kol yaptı sağ sağ diye. haydaa dedim :D ii akşamlar , ehliyet ruhsat derken, alkol kontrl cihaznın ufleme yerinin poşetini çıkartıyor.''içimden diyorm lan daha oncede uflememiştim bakalım nası bşi :D '' dayadı agzıma aleti :D blmiormya ufluorm içmiş gibi, polis hoop hoop tamam dedi :D Gtti dobloya baktı etti. verdi evrakları, bastım gitim, arabada geyik yapıorz. ordan ewe gitmek için vatan caddesne gircem,diğer yönden fındıkzadedn dolaylı olarak çıkabilrdim. abime dedim bak kesin vatan girişindede vardır çevirme, hee dedi. dedim warsa bile bu kez cevirmezler. hay ağzıma :D Yine seçip cevirio. tiptemi bişey war bilmiyorum, keş gibimi gorunuyorum ya anlamadım :D Yine sağ sağ dedi. açtım camı , ya az once tophanede ufledim yinemi ! ya bide bende üfle, benimi kırcan dedi ,=) ii üfliyim bari dedim, bunun alet biraz farklıydı :D yine temiz çıktım =) kaydımı falan yaptılar. bunlarda tam ısıklarda duruyorlar. kırmızdan yeşile donmesine 5 sn war. abim dio lan duble yaptın afferim :D Bende dedim hattrick yapcaktımda direkten dondum :) ısık yeşile donerken ufak ufak gaz verdim, yeşile donunce boş cadde yaklınan teker sesiyle birlikte, 4 poliste kafayı cevirmiş bana bakıo, abide dio he tamam yapcan bu sefer hattirck :D
kısacası durduk yere 2 kez cevrildim çok yakın 2 yere.kemer desem takılı, sisler yanmıyor, aykırı bi durum yok. tiptenmi kaybediyorum acaba..
arkadada annem oturuyor yani, içmiş olsak annemlemi içicem :s
polislerin durduğu 2 sokak arkası aksaray butun ip kopuk hırsızı çartu çurtu orda, bunlar hala kontrol yapsın. aksine polislern olduğu yerde 3 tane tinerci vardı ve hiç birine ses çıkartmıyordu, oturun orda diyor :s
açıkcası 12 den sonra arabayla çıkmaya tovbe ettim..yada cevirme olan yerlere girmicem, az çok nerde olduğu biliyorum..