120 km' de başlayan titreme
Herkese merhaba,
benim aracimda ilginç bir titreme sorunu var haftalardir çözemediğim. 1 ay önce araci 40.000 km bakimina götürdüm ayni zamanda araçta sola çekme sorunu vardi. Amortisörler de ve lastiklerde sorun var dediler onlarida değiştirdim. Sola çekmesi bitti fakat arac 120 km den sonra titriyor tekrar servise gittim ustayla teste çiktik yok bu araç titremiyor dedi ben titriyor dedim olabilecek sorunlari tekrar kotrol edelim dediler ve ettiler. Sonra bu şekilde 1 hafta daha kullan devam ederse yine gel dediler bu hafta yine gittim başka usta bakti teste çiktik evet titriyor fakat bu sorun lastikleri yeni degişmenden kaynaklaniyor dedi bende o zaman önceki usta neden böyle demedi dedim atlamiş olabilir yeni lastik 1000 km kullanilir sonra tekrar balans yapalir başka türlü çözemezsin dedi. Yiede şimdilik ön lastiklere balans yapalim dedi yaptilar. Ama hiçbirşey fark etmedi. Ben hiçbişey anlamadim bu durumdan 1 hafta önce o kadar boşuna mi uğraştilar peki? Sizcede lastikler yeni değiştiği için olabilir mi? Bilen arkadaşlar varsa yardim etmelerini rica ediyorum çünkü bu konu fena halde sıktı ve haftaya ankara buluşmasina gidicem böyle titreye titreye gidemem acil çözmem lazim. Yardimlarinizi bekliyorum