Merhaba arkadaşlar 2008 GP'me Logosuz Siyah panjur arıyorum satan veya İstanbulda nerde bulabileceğimi bileniniz varsa şimdiden teşekkürler herkese Keyifli forumlar .. Saygılar ..
Printable View
Merhaba arkadaşlar 2008 GP'me Logosuz Siyah panjur arıyorum satan veya İstanbulda nerde bulabileceğimi bileniniz varsa şimdiden teşekkürler herkese Keyifli forumlar .. Saygılar ..
FİAT GRANDE PUNTO FK LOGOSUZ PANJUR | Punto | ElifTuning.com |
valla başka satan biyer bilmiyorum bende burdan aldım..
Katiliyorum eliftuning doğru adres
bende baktımda sağlam bir sitedir demek siz aldığınıza ve güvendiğinize göre :)
Ertuğ kardeşim bide bişey rica edicem kaça aldın acaba ordakı fiyatdan mı aldın yoksa daha aşağı bir fiyatmı ? 150 tl yazıyor cnku bi panjura cok gbi geldi bana :S
bakırköyde reform tunıng var herseyimi ordan almıştım panjur da alcaktım yoktu elinde ne zaman gelir die sordugumda 1 ay sonra fln demişti su sıralar elinde bulunuo olması lazm fiaytaa en fazla 120 fln olur demişti..
sahibindende aratırsan 50€ ya var en ucuz onu buldum..bende arıyorum ama bana o bile fazla geldi ..
Fiat Grande Punto Logosuz Panjur Özen Ticaret
burda alabilirsin ben kefilim. ürün stokta yok diyor ama sen genede telefon aç bulmaya çalışırlar.
Evet Özen Ticareti aramanı tavsiye ederim Ümit abi elinden geleni yapar bulman için
Teşekkür ederim hemen bi göz atiyim.
Serviste kaskodan yaptırmıştım panjura logosuz 400 lişra fiyat geçmişler :):) arma 120 lira geçmişler :) kasko olunca öle oluo heralde :(
Bende mevcut. Aracımı aldıktan bir kaç ay sonra krom panjur taktırdığım için şu an boşta. İsterseniz verebilirim.
Aracı sıfır aldım. Yani arabanın üstündeki orijinal panjur var hem alttaki hem de üstteki. Size hangisi lazım? Fiyat olarak ne istemek gerek tam bilmiyorum ama. Orijinal olduğunu göz önünde bulundurarak, fakat daha düşüğüne verebilirim. Sonuçta kullanmıyorum. Aracımda şu an krom panjur takılı.
Bunlar da resimler... Üste takılan panjurun takma mandallarından ikisi kırık, biri de çatlak. 3. resimde görülebilir. Alta takılanın hiçbir eksiği, kırığı vs. yok. Sıfır ayarında.
ben logonun bulundugu bölümü sadelestirmek için logosuz panjur arıyorum. bilgi için tesekkürler. zahmet oldu
Logosuz arıyorum ben malesef
Çağataycım,
Uygun fiyatlı olsun diyorsan ve kaporta-boyacı varsa tanıdığın; originali yada ikinci el uygun fiyatlı bulacağın bir panjurun logosunu fazla zedelemeden kırıp dağıtmadan çıkarıp,boşluk kalan yeri uygun bir plastikle doldurup macun ve boya yaptırırsan 150 tl lik gibi olur (tanıdıklık derecene göre 0 dan 30-40 tl ye kadar çözülür ; )
Uğraşmayı seviyorsanız panjurunuzu sökün bauhausa girin ona göre tel kestirin kenarlardan 2 cm pay bırakın vidalancak şekilde sonra sahile gidin açın bir bira sonra bu teli panjurun oraya göre penseyle yavaş yavaş büke büke tam oturucak şekilde ayarlayın sonra sanayiye gidin bunu siyaha boyatın sonra kuruduktan sonra tampona takıp içeriden vidalatıp işinizi bitirin alın size logosuz panjur maliyeti ise en fazla 80 90 lira tutar ve daha sağlıklı olur kanımca
mert çok güzel bir fikir ama ürün zaten 100-110 lira.
Biraz daha uğraşırsınız alt panjurda olur zor bir şey değil gerçi 4 saatte anca bitiyo ama uğraşmaya değer
Femoli abi ip ucu vermiş bende var demek istiyo bir sor bakalım ne kadarmış femoli abide
mehmet sana 150 den aşağı olmaz, yıpranma payını eklemem lazım.
özen ticarete git o veriyor. 120 ye ayağına getirecek değiliz. Ayağına istiyorsan 150 sökme takmada istersen 170 yaparım sana.
istanbul bu lastiğide söker götürürler :D
Önceden onuda yapıyorlardı ama artık uğraşmıyorlar çok profesyonelce hareket ediyorlar :D