Moğolistan Türkiyeden 20.000 türk erkeği isteyecekmiş. İlgili haber başlığı aşağıda.
Moğolistan 20 bin Türk erkeği arıyor - Hürriyet
Printable View
Moğolistan Türkiyeden 20.000 türk erkeği isteyecekmiş. İlgili haber başlığı aşağıda.
Moğolistan 20 bin Türk erkeği arıyor - Hürriyet
beraber gidelimmi serdar abi
heheheheheheh.... Çok komik yaa çok güldüm :)
.....
Bizim bıçkın türk erkeklerinden 20000 yerine 5000 tane göndersinler işte :) bizim bir erkeğimiz 4 moğol erkeğine bedel olcağından 4 hatunla ilgilenir :) Bu konuda deneyimliyiz nasılsa :)
1)serdar2362
2)gpcoşkun
3)kağan
4)femoli (nasılsa gelir)
:
:
:
:):):) yokmu başka gelen :D
Önce kızları görelim!
Gidip gitmemeye ona göre karar veririz :)
Aslında kızlardan ziyade gidecek erkeklere ne vadediliyor :) öyle kuru kuruya küçük çekik gözlü bayanlarsa kimse gitmez:P Şartları merak ettim acıkcası.
Lennnn ne yapıyorsunuz ne listesi tabikide varım :D:D
Abi sensiz çekilirmi yaa.Bak sen gelmessen bende gitmem vallaha :):)
Gençlerin önünü açalım ama abiler olmuyor böyle :)
Onlar bizim atalarımız ama, atalarımıza saygılı olalım :friendship::siritma::-):evet:
Araştırmalara göre Türkiye'deki bayan sayısıda erkeklere göre fazlaymış. Moğolistan'a gitmek isteyen arkadaşlar daha sonra Türkiye İtalyan, İngiliz erkek arıyor diye bir haber çıkarsa ne yapacaksınız ? Geri döndüğünüzde hanımlarınızda sizi istemeyecek ortada kalacaksınız. Erdem'e katılıyorum bence bu işi bekar gençlere bırakın beyler. :) :) Ayrıca merak ettiğim bir şey daha var. Özellikle listeye adını yazmış evli arkadaşlar bu listeyi hanımlarınız görürse ne olur? :) :) :)
Yasemin ablaya sonuna kadar destek veriyorum:)
Abla bunu koz olarak kullanmayız ilerde lazım olur belki :):)
Bekarlığın sultanlık olduğunu şimdi bir kez daha görmüş olduk :)
1)serdar2362(EVLİ)
2)gpcoşkun(EVLİ)
3)kağan
4)femoli (EVLİ)
5)ocean_1919
6)Erdem Bozdağ
***GÜNCEL*** :P:P:P
Vallahi Coşkun benim için sorun değil. Ben nacizane hatırlatmak istedim. Yerin kulağı vardır diye boşuna dememişler. :) :)
Şimdilik beklemede kalalım Erdem :) :)
Kağan maşallahın var. Liste tam gaz devam ediyor. Milleti ayartıyorsun bak sonunda kabak senin başına patlayacak :P
hahaa, hemen suç listesi oluşturulmuş :D:D
ee moğolistan buluşması ne zaman gerçekleşiyor:D ciddi bir nüfus problemi olan bir ülke. türkiyenin yaklasık 2.5 - 3 katı bir yüz ölçümüne sahip olmasına rağmen nüfus olarak ülkemize göre çok çok az diye hatırlıyorum ülkeler coğrafyası dersinden :D
Yasemin bak allah affetmedi hasta oldum :D hanımın ahımı tuttu ne :D
Coşkun abi listeyi düzenlemiş hemen :DD:D:D: ben vazgeçtim listeden silin silin onları :D:D sora aile faciasına yol açmıyalım :D
mogolistan bu haberi dun yalanlamış..
Moğolistan'dan Türk erkeklerine kötü haber! - Milliyet.com.tr
Haber ciddi ciddi yalanlanmış buyrun :)
Rusların tevekkeli neden sevmedikleri anlaşılıyor. Asena gibi bunlar, madem istemiyordunuz bu haberi ben mi çıkardım. Ateş var ki duman da var.
Ya nasıl yalan olabilir bütün şeyim şey oldu çöktüm yani kaç gündür bunun hayeliyle yatıp kalkıyodum :****( ama olmazki yaa...
Ama ama yasemin apla ya :****( şaka maka yalanlamaları güzel olmuş kırma çok acaip bişiler çıkardı heralde ortaya :)
bak oda süper bi fikir çok eşlilik ama zannetmem öyle bir şey yapcaklarını :) geçim derdi malum :)