Bir sürtüp kaçma olayıda benim başıma geldi....
arabayı yaklasık 1 hafta kullanmayacagım için sitede aracların pek fazla park etmedigi bir yere bıraktım...2-3 gündür yanına ugramıyordum...dün aksam diger aracımızla işten döndüm benim aracın yanına bıraktım...sabah işe gitmek için gene dıger aracı alacaktım söyle bi göz atayım dedim kendi aracıma....arka tamponda bi sürtünme cizigi gördüm...:@:@...tam ''ulan arabayı gel taaa buralara bırak burda bile tampona sürtmüşler'' diyecektimki....bide camurlugu kontrol edeyim dedim arka sol kapı ortası ile arka sol camurlugun birleştigi yer tasarım olarak biraz şişkin...orayıda 1-2 parmak kalınlıgında göcertmiş...:agri:....arka sol kapıdada hafif sürtünme izleri var....:wallbash:....hadi kapı ile tampon pasta+cila ile çıkarda bari çamurluk göcmeseydi....sabah sabah sinirlerim bozuldu....daha önceki araclarımdada böyle sorunlar yasadım....millet nazarlıktır diyor geç diyor ama yapamıyorum...bıktım artık yaaaa...:ranting2:....
gözüm gibi bakıyorum hersey sakınıyorum...gene beni buluyolar.....yeter artık......:ranting2::@:ranting2::@:ranting2::@.kü für edip kötü bişey söylemek istemiyorum.....bedduada etmeyecegim diyorum ama...allah bana yasattıgı üzüntüyü onada yasatsın...yeter artık yaaaa!!!!!
:ranting2::ranting2::ranting2::ranting2::ranting2: :ranting2::ranting2: