Trafik canavarı adayı bayan (İzmir)
sabah kendini bilmez bir bayan yüzünden büyük bir kazanın eşiğinden döndüm.bu malum şahıs bornova istikametine giderken keskin virajın hemem sonrası rampadan inişe geçtigim sırada yol ayrımı üzerinden yani yan yolu bornova yoluna bağlayan yola o kadar süratlı vede şerip kavramı olmaksızın sol seride kadar ani manevrala cıktıki(biligim kadarıyla orada 4 şerit var)sol serittekilerin halini birde siz düşünün.araca çarpmama ramak kaldı tabiki arkamdakilerinde bana çarpmasına.vede sahıs hiç bir şey olmamış gibi kaçarcasına uzaklaştı.sakın beni yanlış anlamayın arkadaşlar bayan sürücülere karşı deilim ama bunu yapan bayanın acemilinden deil düpe düz vurdum duymazlıgından.(söyleye bileceğim en kibar sey buydu)vede o arkaşın altında kımızı renk bir punta vardı o kadar sinilendim ki pilakısı bile hatırımda...umarım o arkadaş forummumuza üyedir vede bu yazıyı okur, trafiğin oyun alanı olmadığını anlar.kimsenenin olayla ilgisi olmayan masum insanlara kendi hatalarının bedelini ödetmeye hakkı yokur...!