::..Fiat Punto Evo Hakkında Tüm Detaylar..::
Arkadaşlar bu pazarımı bu araca ayırdım tüm özelliklerini fiyatlarına kadar araştırdım katalog aldım scan yapıp koyacaaktım ama kıramadığım bir arkadaşım aldı :(
Punto evo türkiye pazarına sadece üç motor seçeneği ile sunulacak.
1,4 77 fire
1,4 105 mutiair
1,3 75 multijet
başka motor seçeneği girmiyor
İlerde tjet yerine mutiair jet geleceek oda 1,4 135 hp olacak
araçlarda active sadece dizel ve 77 likte olacak tüm dynamiclerde 4 kapı cam otomatik punto logolu eşik olacak activelerde analog klima kapı kolu boyasız direksiyon ve vites normal sadece bu ayrımlar olacak ..
farların yanındaki sinyaller gündüz farı olmuş alttaki düz lambalar artık sinyal ..
Activlerde dahi mp3 calar komuşlar ayrım kalkmış:)
dynamiclerde bagaj logoya bastığınızda açılıyor active lerde içeriden eski sistem .
farlar bizim araçlara göre değil yani burun kısmını değiştirmişler (bizim araçlara olur diyen bir arkdaşımız vardı ona mahsuben )
dynamiclerde jant standart activelerde kapak geliyor. lastik ebatları aynı .
iç dizyn mükemmel yapılmış ama ufak tekef sorunlar var üst göğüs kısmı parça yani güneş sıcaklığında kavlama şansı var bunu yazın ileriki zmanlarda göreceğiz .ışıklandırma bravoya bindiyseniz hemenn hemen aynı ,
activelerin klima düğmeleri benim 1 liraya aldığım radyonun düğmeleri gibi çok basit yani plastik kısmı soyulacak kopacak gibi yumuşak ..
dış kısım : tampon koruma amaçlı yapıldığını öne süren fiat o parçayı neden yapmış hala aklım almıyor ama karbon kaplama görüntülü olan biraz daha gözüme hoş gözüktü, yanbantlar harika özellikle chrome punto yazısı ;)
stoplar L stop görselliği daha ön plana çıkarmış ışıklandırma sistemi aynı arka tampon çok çok kötü değil öne bakaraktan dynamiclerde park sensörü standart olarak sunulmuş ..
anlatacaklarım bukdar aklımda kalanlar daha sonra detaylı fotolarla karşınızda olacağım :)
Punto evo güncel fiyatlar
Punto Evo
Tavsiye Edilen Anahtar Teslim Fiyatı
PUNTO EVO 3K ACTIVE 1.4 FIRE 77 HP 28.000
PUNTO EVO 3K ACTIVE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP 28.750
PUNTO EVO 5K ACTIVE 1.4 FIRE 77 HP 29.000
PUNTO EVO 5K ACTIVE 1.3 MULTIJET 75 HP 33.000
PUNTO EVO 5K ACTIVE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP 29.750
PUNTO EVO 5K ACTIVE Start & Stop 1.4 FIRE 77 HP DUALOGIC 31.500
PUNTO EVO 5K ACTIVE Start & Stop 1.3 MULTIJET 75 HP 33.750
PUNTO EVO 5K DYNAMIC 1.4 FIRE 77 HP 30.750
PUNTO EVO 5K DYNAMIC 1.4 MULTIAIR 105 HP 32.750