Arkadaşlar bu diziyi şiddetle tavsiye ediyorum sizlere, dizinin tüm bölümlerini bu siteden indirip izleyebilirsiniz. Lost kadar bağımlılık yaratmaya aday.
Sitenin Linki ; https://www.flashforwardindir.com/
Printable View
Arkadaşlar bu diziyi şiddetle tavsiye ediyorum sizlere, dizinin tüm bölümlerini bu siteden indirip izleyebilirsiniz. Lost kadar bağımlılık yaratmaya aday.
Sitenin Linki ; https://www.flashforwardindir.com/
Ben uğraşmadan sendeki hazır cd'leri istiyorum :)
Ben başladım 1.bölümü indirmeye. Bir bağımlılık daha :)
başlamaya korkuyorum :D
Bu dizinin reklamlarını geçen gün TNT den izledim.D Smart tan yayınlanacakmış..üzüldüm açıkçası izleyemiyeceğim için..Link için teşekkürler müthiş bir dizi...
lost ve prison breakten sonra bağımlılık yaratacak 3. bir diziye başlamaya korkuyorum. bakalım hayırlısı
Lost'u baştan sona 2 kere izledim. Herhalde bunu da birkaç kere izlerim. Ankara'da Kızılayda bütün dizileri CD si 3 TL den alabiliyorum. İndirmek şimdi külfet geliyor valla.
Dsmart 7 kanal fx de dizi başlıyor izlemek isteyenler kaçırmasın benim malesef tüm dizi günlerim dolu :D
kara şimşek (yeni bölümleri)
lost
prison break
geniş aile
ezel
kabak yellleri
umutsuz ev kadınları :D
cauliou
merlin
goship girl
Valla dün gece başladım seyretmeye 10 bölüm bitirdim :D sabah 5.30 da uyudum.Cok güzel bir dizi.
Ben de hiçbirisi bağımlılık yapmadı:D Zaten çoğunu hiç izlememişimdir bile,
Flashforward a çevremdeki herkes çok iyi diyor ama...
Arada bir fx de bak ;)
valla ne yalan söyliyim ne lost u izledim ne başka bir diziyi
bunuda izleyemem herhalde
vakit yetmiyor arkadaşlar vakit
bütün gün 35 arabayı izle yetmezmiş gibi birde bütün gün gece de dahil forumu izle
nasıl izliyim bende şaşırdım
Güzel dizi, daha yeni başladı ama görücez bakalım takipçisiyim :D
Birkaç yabancı dizi önerisinde de ben bulunayım bari :)
Fringe (2.sezon), How I Met Your Mother (gerçi 5.sezonda ama :) ), The Big Bang Theory (3.sezon - şiddetle tavsiyemdir) Penny Penny Penny :D
How I Met Your Mother (gerçi 5.sezonda ama :) )
Benimde favorim..
Cuma günleri Amerika da yayınlanıyor.Site ctesi altyazılı veriyor.Valla ben cok başarılı buldum.
Cncb-e De MERLİN var 1.sezon bitti geçen hafta hiçbir bölümünü kaçırmadan izledim tavsiye ederim herkeze yayınlanıo bölümler tekrar Flashforward Dizimax da vardı Digitürkde sanırım bu sabah bakmıştm Güzel bi Dizi...
Çağrıcım artık kabak tadı verdiği için kabak yelleri yazdım :D biraz tutunca dizi saçmalamaya başladırlarda o yüzden :D
Merlin izliyordum ilk 7 bölümünü sonra vakitlerim uymamaya başladı :(
Merlin in 1.sezon 13 bölümü + 2.sezon cd leri var abi istiyosan Ulaştırabilirim sana bende tam tutkunu oldum ...
Dizi gerçekten harika her hafta saat 21:00 da ekrandayım bu akşam olduğu gibi sırf heyecan olsun diye netten seyretmiyorum bu hafta 6.bölüm oynayacak gerçekten çok etkileyici bir dizi şiddetle tavsiye ederim....