arkadaşlar hepinizin bildiği gibi junyan angelların performansı düşük bu yaptığım mercek modifyesiyle uzunlarda süper oluyor resimleri ekliyorum...
not son resim doblo farı onada mercek modifyesi yaptım...
Printable View
arkadaşlar hepinizin bildiği gibi junyan angelların performansı düşük bu yaptığım mercek modifyesiyle uzunlarda süper oluyor resimleri ekliyorum...
not son resim doblo farı onada mercek modifyesi yaptım...
3. resim junyan mercek 4.resim hella bi-xenon mercek
Bu çalışmayı kendin mi yaptın, maliyeti nedir. ne malzeme kullandın açıklarsan memnun oluruz.
bu durumda eski uzun farın merceği herhangi bir işe yaramadan öyle kalıyor heralde
cok iyi calisma, eline saglik
abi budur ya ellerıne saglık hem goruntu hem aydınlatma olcaksa bole olmalı
seri üretime geç abi :D:D
Ellerine sağlık güzel bir çalışma
Hüseyin abi eline sağlık çok iyi düşünmüşsün:) benim farları gonderim uzunlara bir mercek takıver:)
Harbiden süper yani ,tebrik ediyorum kardeşim yeni bir yorum getirmişsin farlara :)
Bence oldukça güzel bir çalışma, junyanların uzunları biraz zayıftı, böylece bu sorun da giderilmiş oluyor...
abi bunlar benim farlar değil mi :) merceklerin son hallerini şimdi görüyorum eline sağlık en kısa zamanda gelip takalım benim araca
başarılı çalışma tebrikler
öncelikle farları bi alayım da olmazsa sana göndeririz yardımcı olursan
bizleri de bi-xenonlarsın :)
bende mercekler vardı ilk önce orjinal far'a uygulamayı düşündüm fakat geçen hafta hüseyin abinin yanına gittim bana junyan far'a takalım dedi mantıklı geldi ve mercekleri hüseyin abiye bıraktım o da bitirmiş sanırım
Merceklerin çiftini 50TL ye aldım biri Mercedes'ten diğeri Bmw den çıkma Hella marka
Çok güzel bir çalışma olmuş ellinize emeğinize sağlık. Kendi farlarıma yaptırmak isterim maliyeti ve ne kadar sürede olacağına ilişkin bilgi verirseniz ciddi ciddi duşunuyorum.
zaten bu bi-xenon mercekleri junyanın merceklerinin yerine taktım kısada yanacak ama bi-xenonların diğer özelliğide içindeki motor sayesinde uzunlardada yanacak olması yani bi taşla iki kuş hellanın mercekleri gercekten çok farklı ...
teşekkür ederim yaptırmayı düşünürsen seve seve yardımcı olurum maliyeti konusunda şunu söyleyebilirim secenekler var nasıl bişey olacağına karar beraber karar veririz saygılarımla...