İstanbul Neşet Suyu Buluşması (Belgrad Ormanı) 11 Ekim 2009 Pazar
11 EKİM PAZAR NEŞET SUYU'NDA EĞLENİYORUZ :)
Sonbahar aylarının bize sunduğu bu son güzel günlerden birini yine güzel bir buluşmayla değerlendirelim istedim...Kimine uyar kimine uymaz ama bir tarih ve şehirden uzak gürültüsüz bol temiz hava ve keyifli bir aile ortamı oluşturabileceğimiz bir mekan sundum umarım herkes memnun kalır ve tekrarını ister...
Mekana gidebilmek için konvoy yapmamız şart arkadaşlar o yüzden belli noktalarda buluşma yerleri belirlemek gerekiyor ben iki nokta belirledim ters düşer diyen olursa belirtsin ki daha sonra karışıklık yaşamayalım...
İlk buluşma noktası Cevizlibağ Yeşil Kundura Karşısı PO Benzin İstasyonu Saat:10,30
İkinci buluşma noktası ŞİŞLİ Cevahir AVM Önü Saat:11,30
Cep Tel. Numaram:0544 315 21 83
KISACA MEKAN VE YEMEKLER...
Belgrad ormanlarında tabii göl ve baraj etrafında 7 km yürüyüş parkuru bisiklet parkuru çocuk parkı ve ormanlık alanda dinlenme yerleriyle doğayla iç içe harika bir mekan...
Yemekler isteğe göre değişebilir ama fiyat değişikliği olmaması açısından menüde isteyene ızgara köfte isteyene tavuk şiş olarak iki çeşit ızgara sunulacak bunun yanında salata,yoğurt,patates tava ve 1 adet içecek bulunuyor extra birşey tüketilmesi yine extra ücrete tabi olucaktır...Giriş-Çıkış için saat sınırlaması yoktur otopark bulunmaktadır...
MENÜ KİŞİ BAŞI.... 30 TL
MENÜ+ZEYTİNYAĞLI ÇEŞİTLER.... 35TL
www.nesetsuyu.com