edit
Printable View
edit
Kanka hayırlı Olsun İyisi Yine Sende =)) Uça uça kullann =)))
sağol kanka daha iyisi senin olsun =)
o gayet mükkemmel araç kazasız belasız iyi günlerde kullanın sıfır mı aldınız aracı?
teşekkürler 2. el aldım 15.000km de
Şık araç, kazasız sürüşler ;)
Hayırlı olsun..kazasız belasız kullanın inşallah...
Ertuğ hayırlı olsun kazasız cezasız kullanman dileğiyle aslında ben bravo alacaksın sanıyordum:D
Maşallah Ertuğ bu ne hız. :) Araç gerçekten çok hoş. Kazasız, belasız iyi günlerde kullan.
kazasız , belasız güzel günlerde kulan ertuğ, hayırlı olsun ;)
hayırlısı olsun kazasız belasız kullan. simdilik bu kadar foto dediğine göre bu araçtada patlama yapcaksın sanırım simdiden merak etmeye basladım! neler yapmayı düsünüyorsun?
valla bu sefer ufak tefek çok iş yok..aslında süpriz olsun diyelim..şimdilik bmc abarth kutu içi filtre diyim sadece =)
hayırlısı olsun kardeşim allah kaza bela ceza vermesin inş. ;)
sağol kardeşim..sende alırsın inşallah =)
hayırlı olsun kardeş
gerçekten çok şık
kazasız belasız
Hayırlı uğurlu olsun güzel araç maşallah
tekrardan hayırlı olsun :)
sağol cihan =) 1 haftadır koşturuyorum ama değdi =) tek sorun 6 ayda 1 ön lastikleri değiştircez heralde :D 3. viteste bile asr banamısın demiyo :D
hayırlı olsun kardesımm :D yanya cekerız artıkın
dışlandık hemen bakıyorum :)
illa t-jetmi alalım
sağol kardeşim bu teklifi başkasından beklıyorum ben :)
Beyazdan siyaha oldukça radikal bir değişim olmuş.
hayırlı ugurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasıp etsın...
hayırlı ugurlu olsun.kazasız belasız guzel gunlerde kullanın.
Sonunda kavuşmuşun istediğin araca güle güle kullan.
Hayırlı olsun, bulusmada t-jet icin gözlerin parlıyordu ama bu kadar da istekli oldugunu anlamamıstım :). Sattın mı bari eski aracı?
Bu arada stok halde kuru zeminde aracın 3.viteste patiye düsmemesi lazım, sen o ön lastikleri bi kontrol et :) Bridgestone Potenza Adrenalin'i tavsiye ederim.
ahhaha sonunda aldin yani hadi bakalim hayirlisi olsun.
güle güle kullan kanka.
Hayırlı olsun :)
Ertuğ güle güle kullan hadi hayırlı olsun bakim ,yanlız kyruğu yamuk haberin ola öle kuru kuru olmaz ;)
dostum hayırlı olsun 77HP den sonra bu seni fazlasıyla tatmin edecektir ;)
mesaj alındı abi yakın zamanda bi görüşürüz zaten 1 hafta sonra dönücem türkiyeye kısa bir italya gezim olcak görevli olarak..
bu arada sağol mert..ya 3. viteste asr kapalı denemedim ama yüklenince asr kendinden geçiyo :D lastiklerim çok iyi değil o doğru..ama lastikleri iyi durumda bi arkadaşım ıslak zeminde 4. viteste bile sardığını söylüyo..
hayırlısı olsun güzel bi seçim olmuş..kazasız belasız sürüşler
Hayırlı olsun güzel seçim yapmışsın:) birde sunruff olsa :) kazasız belasız sürüşler:)
kardeşim hayırlı olsun kazasız belasız ıns..D
hayırlı ossun
romeo diyince bende alfa romeo bekliyodum :)
ahh nerde =) olcaktıki bi 159 :D
Dur 159 Deme Yaramı Deşmee =)))
noldu sizin 159 işi :D