Bu günlerde çıkarmayı düşündüğüm yaylarımı Kargo bende 240 TL ye veriyorum yay isteyen varmı ?
Printable View
Bu günlerde çıkarmayı düşündüğüm yaylarımı Kargo bende 240 TL ye veriyorum yay isteyen varmı ?
Hayırlı satışlar güzel fiyat :)
hayirli satislar.
kubılay abı bu yayları sattınmı sen?
Yatakta spor yay sert olur müdür :)Yaylar hala üzerinde bakalım bebeğimiz doğduğunda test edeceğiz,zorlanırsak satarım ama şu anda satılık değil
Bu aralar yükseltip amortisörleride yumuşatacağım için yaylar kesin satılıktır
abi fiyat pahalı ben sıfırını buldum 300 liraya fiyatı düşürürsen düşünebilirim
Randevu aldım Yayları yarın sabah söküyorum,amortisörleride yumuşatacağım bu ara,
Spor yaylar ısıtılmamış yada kesilmemiş ise sıfırıyla ikinci eli arasında hiç bir fark olmuyor (kullanmakla eskimiyor yani :) 250 TL olabilir abisi
Not: Arkadaşın hesabından yazmışım fark etmeden :) Kubilay ben hahah
Üstteki mesaj bana aittir
Ne ayaksaksin Len :D :D bende diyorum ne oluyor bu da kim atlamis diyorum allh canini almaya :D
abi bu 3,5 ne oluyor birde 5 var o ne oluyor biraz açıklarmısın ona göre düşünelim
ortalama 3,5cm yere yaklaştırır
ortalama 5cm yere yaklaştırır anlamında
çok teşekkürler abi
birde merakımdan soruyorum siz neden çıkartıyorsunuz acaba
anldım abi yanı kısaca bu cevabından şunu anladım ben yaylarla araba daha sert ve daha yol tutuşu artmış oluyor herhalde bilgiler için teşekkürler
açıkca birşey söylemek gerekirse tam istediğim ve aradığım bir ürün ama geçen ay çok masraf yaptım araca o yüzden nakit sıkıntım var taksitli falan olsaydı düşünebilirdim neyse kısmet değilmiş diyelim Hayırlı satışla
bu arada Allah analı babalı büyütsün Baba olucaksınız herhalde gerçekten mükkemmel bir duygu
Teşekkürler abisi,aralık 15-20 gibi bekliyoruz,erkek olacak buda demek oluyorki bir arabacı daha geliyor :)
valla bende ikitane var gerçekten mükkemmel bir duygu onların sevgisi bambaşka
Güncel
abi ben hazırım yayları almaya ama senın ıstedıgın fıyatı cıkaramıorum...
Yaylar duruyor,maltepedeyim elden alabilirsin
Çok iyi yakınmışız, birde yeni öğrendim yaylar; Siyah-Sert, Kırmızı-Yumuşak olarak iki çeşitmiş ayrıca dizel-benzinli seçenekleri varmış. Sendekilerin durumu nedir acaba ? Çok sert olmasını istemiyorum yayların, kalabalık bir aileyiz, hanımdan fırça yemiyelim :)
Kısa ve yararlı bilgiler vereyim:
-Birinci sayfada yayların evde çekilmiş resimleri var
-Renk olayını duymadım rengi resimdeki gibi
-Yaylar 1,4 fire 77Hp de kullanıldı
-Konfor tabiki biraz düşecektir (düşürülen aracın konforu düşer ama çok rahatsız edici boyutta olacağını sanmam,H&R çok sert olmayan bir yaydır )
-Fırça olayına birşey diyemem açıkcası,normalde kullanıyordum ama sorunsuz
3.5 hr dizel de kullanıyorum hiçde sert değil..gayet memnunum
Bilgilendirme için teşekkür ederim, sakıncası yoksa özelden Cep numaranı verebilirmisin. Ofisteki işlerimi hallettikten sonra Medos'a gideceğim, sonrasında seni arayabilirim.
@kraker: kutsal referans konuştu :D
olm adamın konusunu çamurlama:D her yerde karşıma çıkıyosun ya:D
karakrakerin karakabusu misali :D
kaptan anlayışın için sağol, eskişehir'de bi ara kaçarız tavuk yemeye orda varsa kfc, acısını çıkarırız :)
Yaylar kubi'ninse kacmaz...
kaptan görüntü 10 numara tam kıvamında..tabi beklenti durumuna göre değişir. 215/40/17
lastikle araç full doldu ve bagajda doluydu. kesinlikle sürtme durumu yok uzun yolada gittim sıkıntı olmadı.