-
04 mart 2007 2. izmir Buluşması Fotoğraf ve video paylaşımı
-
-
-
-
-
-
Fotoğraflar çok güzel! Buluşma için tekrar tebrik ederim... :ok:
35 BHS 19 kimin aracı bilmiyorum ama geçmiş olsun!..:(
Bir de ricam, toplu fotoğrafa isimleri yazar mısınız? Boş boş bakacağımıza kim kimdir bilelim değil mi? :)
-
isim konusunu söyledim ozan yada gökhan halleder sanırım
-
ne güzel,, keşke ben de memleketim de olsaydım da arkadaşlarla buluşabilseydim..:friendship:
-
Yahu 12 araç bile uçsuz bucaksız gibi görünürken--Ankara daki 40 ve üzeri aracı tahmin bile edemiyorum yavvv...
-
güzel buluşma olmuş tebrikler izmir :)
-
-
kardeş eyvallah eline sağlık
-
waala güzel buluşma olmuş.bravo tebrikler.e artık bizimkide yaklaştı.böle sizinkileri görünce sabırsızlanıyorum.rekor bi buluşma olcak rekor...
-
Alıntı:
Linos Nickli Üyeden Alıntı
Fotoğraflar çok güzel! Buluşma için tekrar tebrik ederim... :ok:
35 BHS 19 kimin aracı bilmiyorum ama geçmiş olsun!..:(
Bir de ricam, toplu fotoğrafa isimleri yazar mısınız? Boş boş bakacağımıza kim kimdir bilelim değil mi? :)
Tşk . :)
-
Güzel buluşma olmuş arakadaşlar tebrikler.
-
eline sağlık güzel olmuş ozzy
-
çok güzel ve kalabalık bir buluşma olmuş arabalarınıza gaz pedallarınıza sağlık resimlerde isimlendirme güzel olmuş tebrikler gp izmir.
-
katıLım gösteren herkesi tebrik ederim.
güzeL ve neşeLi bir buLuşma oLmuş
darısı Ankara'nın başına diyeLim...
-
arkadaslar cok guzel bı bulusma oldu katılan butun arkadaslara tesekkurler. Hep destek tam destek.
-
bizimle gelen herkese çok teşekkürler..ama izninizle size bugün konvoy halinde giderken başımdan geçen bi olayı anlatayım:)bahçeler arası yolunda giderken biz 13 punto,hatta arkamdada ertan abi vardı,hepimiz sırayla karşıdan geçen bi siyah GP ye selektör çakıp selam verdik..adam tam benim önümde durup camı açtı..dialog aynen şu:
-kardeş niye selektör yapıonuz ya ters yoldamıyım ben?
-yok abi hepimiz puntocuyuz punto kardeşliği o yüzden..
-hee bende dedim dövcekler galiba..neyse iyi günler..
:):)
-
alsaydınız aranıza onuda çaktırmadan ...zamanla anlarlar bütün puntocular sellektör yapmanın ne demek olduğunu.
-
sende gel diyemeden kaçtı yahu :)
-
ha evet ya ne dallamaydı o sıcakta bere vardı kafada olayı orada bitirmiş zaten dayı:icon_razz: yalnız can çaktırmada yaşgünü iyi oldu çok prof değildi ama iyi denk geldi herkese nasip olmaz değerini bil:friendship:
-
abi valla gerçekten hepinize çok teşekkür ederim ben hiç beklemezdim böyle pasta filan :)kendi aramızda kutladık işte şansıma denk gelmeside çok iyi oldu :)hepinize teşekkürler :)
-
Alıntı:
SteinGP Nickli Üyeden Alıntı
bizimle gelen herkese çok teşekkürler..ama izninizle size bugün konvoy halinde giderken başımdan geçen bi olayı anlatayım:)bahçeler arası yolunda giderken biz 13 punto,hatta arkamdada ertan abi vardı,hepimiz sırayla karşıdan geçen bi siyah GP ye selektör çakıp selam verdik..adam tam benim önümde durup camı açtı..dialog aynen şu:
-kardeş niye selektör yapıonuz ya ters yoldamıyım ben?
-yok abi hepimiz puntocuyuz punto kardeşliği o yüzden..
-hee bende dedim dövcekler galiba..neyse iyi günler..
:):)
bende katılmak istiyo sanmıştım:D:D
-
dün harikaydı..hepinize teşekkürler arkadaşlar....birdahaki buluşmada daha da kalabalık oluruz umarım... ;)
-
masallah super olmus demekkı yazın ızmırden gecerken bos bos gecmemek lazım...
-
akklından bile geçirme buraya uğramadan geçmekmişakası bile kötü
-
:ok: imrendim valla çok güzel olmuş bakalım sıra bizde tarihi bıluşma için son 6 gün
-
Fotolar geliyor daha woyzefck ten.Can sendede varmıydı ?
-
-
tebrikler arkadaşlar :ok:
-
Süperrr en son foto bi harika :D
-
-
-
resim cok guzel kusura bakmasında kırmızı araba kımın hemen onla jant konusunda konusmalıyım ;)
-
gkhan00 ve microab'a teşekkür ederim.ben fotoları bu şekilde siteye yükleyememiştim.saatlerdir uğraşıyorlar...emeğinize sağlık arkadaşlar... ;)
-
Ne demek yavv fedaa olsun...
-
Kim koydu abicim bu çirkin çirkin arabaları buraya? (Bebeklere nazar değmesin diye çirkin derler ya :D)
Nice güzel buluşmalara arkadaşlar, harikasınız ;)