arkadaşlar sizce bu araçlar yarışsalar hangisi alır grande punto 1.3 multijet 90 hp mi yoksa megane 1 1.6 16v 110 hp
ama fiat forumu diye hemen punto demeyin lütfen :D
Printable View
arkadaşlar sizce bu araçlar yarışsalar hangisi alır grande punto 1.3 multijet 90 hp mi yoksa megane 1 1.6 16v 110 hp
ama fiat forumu diye hemen punto demeyin lütfen :D
arada çok fark var, megane bu sefer güzel yapmış arabayı, zaten motor olarak ta o yazdığın özellikte megan fark atar söliyim, :D
Renault düzde alır ama viraj kabiliyetinde GP derim
cok saolun yorumlar için
Ara hızlanma dışında Megane önde olacaktır.Arada ağırlık ve bg avantajı var.Ara hızlanmada GP ilk başta biraz daha avantajlı ama sonuçta her şekilde Megane arayı açacaktır...
Megan hem 1,6 hem 110 bg. tabiki alması lazım.
Bence bu karşılaştırmayı 16 dizel bravo ile megane arasında yapmak lazım...
evet bravo ile değerleri aynı gibi ama 120 hp olanla
120hp Bravo 290Nm torku ile ciddi bir fark atar bence..
bi de bizim t jet grandeyle yaplım.fark kaç metre olur:):):):):)
megane ii diil grandeme değişmem frenlerinin hidrolik hortumu şanzıman dişlilerinden geçior arkadaşlar bir tanıdığımın arabası nın frenleri 2 kez ayrı zamanlarda patladı performans bakımından da diorum ki meganecılar şunu söler yokuşta geçme beni düzlükte düzerim seni
cok saçma ole şey mi olur hem dikkatini çekerim türkiyede düzlük daha fazla :d
mesut lan deme :D karadenizde napcan kandilli yokuşunda napcan yvrmmmmm
lanı sildim olm hem ben o yokuştayken sen daha bizim okulun orda olursun :D
sen o yokuşu çıktığında ben devrekte olurum
:D:D:D güldürme beni yav :D
la sen seneye görürsün yvrm megane için artık çekici çağırırsın yolda motor yanınca zorlamaktan
çekiciyi ben sana çağırırım belki arkada kaza yapmıştır diye :D
aman sen yapmada ayrıca kaza yapsam görürsün geçerken ayrıca megane 3 tavsiye ederim belki benm de araba seneye megane 3 olur
nede olsa aynı soydan geliyo :D
Forumumuza uygun olmayan bir konu ve karşılıklı hitap şekli için teşekkürler.
Konu kapanmıştır.