Delidavsan Nickli Üyeden Alıntı
Haksizsam ya da haddimi asiyorsam ozur dilerim ama bahsettiginiz konuda hata tamamiyle sizin. Ben bu haftasonu aracimi alacaktim, vekaleti vs. vakitsizlik yuzunden yetistiremedigimden p.tesi aksamina kaldi. Simdi gel gelelim sizin hataniza. Ben arac alirken Fun, Dynamic ve active modeller arasindaki butun farklari tek tek anlattirdim. Fun ve Dynamic arasinda karar vermemi soyledi bayidekiler ve kesinlikle dynamic dedim. Nedenine gelince, Fun modelin tek ozelligi dis gorunusu (celik jant, spoilerler vs. gibi ufak tefek seyler). Dynamic modeldeki farklar ise 4 air bag, cift tarafli kontrollu dijital klima, 4 cam otomatik gibi daha onemli ve keskin seyler. Aracin sirf dis gorunumu daha cafcafli olsun diye fun modeline yonelseydim, sizin kafanizdaki soru isaretleri bende de olurdu ama anladigim kadariyla siz celik janta aldanip, ekstra 2 air bag, dijital klima ve 4 cam otomatigi gibi seyleri goz ardi etmissiniz. Heleki sonradan eklenecek donanimlar yuzunden sonradan pisman olmak cok yanlis.