-
Yeni, mercekli ledli ve angel'lı far
-
ben istiyorum bu farladan yahu süpermişşşşşş.... tam linki gönderirmisin....
-
www.kemaloto.com adresinde mevcut alabilirsiniz arkadaşlar..
-
güzelmiş altta şerit halinde led leri de var ;)
-
all in one olmuş çok beğendim.. :)
Confezione: 2 pezzi (destro & sinistro) yazdığına göre sağ+sol fiyatı 350€
çalışır halde görüntüleri olsaydı keşke..
-
-
Google Çeviri
bu link te google teranslate ten çevirttim turkçe yazıyor bakabilirsin anlamadıysanız
https://img19.imageshack.us/img19/9297/devileyes.jpg burdada ingiliz forumundan shop edilmişi var :) https://img152.imageshack.us/img152/5747/28255866.jpg bu da başka bir tane
-
-
Çok hoşmuş ama çokta pahalıymış
-
bak bu olmuş işte manyak bişey bu yaaa süper olmuş
-
öncekini hiç sevememiştim bu güzel olmuş. biraz daha büyük mercekle bizenon yapsalar tam olurdu :)
-
-
Evet farlar çok güzel . www.kemaloto.com adresinden ürünü alabilirsiniz..
sıralı ledli mercekli grande punto ledli far..
-
angel göremedim,ama hoş duruyor =)
-
Angel yok galiba başta öle gözuktu gözume... (başlık deiğiştirilebilir)
Bunları getirecek tek kişi de mehmet abidir heralde :) ilerde
-
-
bahala blanka.. :)
mercekleri neden sarı bırakmışlar acaba?
-
-
350 euro civarı ama yurtdışından getirtiliyor.
-
-
Alıntı:
h k Nickli Üyeden Alıntı
Hüseyin çok modifiye yapan bir adam değilsin ama maşallah herşeyden haberin var dostum :cool0000:
-
audi özentisi bence bu araçlara sonradan takılan ledler hiç kaliteli olmuyor... (benim fikrim bu tabiki)
-
bencede magirus işi led ya..
-
tabi audi de öyle diyodu ertuğ dimi :)
-
abi o orjinal ya :D sonradan takınca magirus işi oluyo anlamında dedim :D
-
Angel olması güzel ama led ııh. Çok Audi kırması, gereksiz. Audi var işte orda, adamlar yapmış, birebir alıp aynen taklit etmeye gerek var mı? Hayatta yeni şeyler yapmalı.
-
-
Bunlara boşuna para vermeyin bence fabrikasyon olsa bile original gibi olmuyor kullanan herkes bilir ;) aydınlatması,kırılma noktaları,odaklanması falan ...
-
Angel ilk olarak uçaklarda kullanılıyordu biliyorum :)
-
ayrıca gp kullanıcılarının yüzde 80 i angel kullandığı için bile bile takmıyorum takmıycamda =)
-
Ne güzel yaw angel kullanmayanların kullanmamak için bir sürü bahanesi olmuş forumda :D Daha ekonomik oluyor di mi böyle :)
-
ben orjinal farları daha çok seviyorum beğeni meselesi cihan =) fırsatım olursa abarth sihay zemin farlar güzel onları almak isterim ama
-
orjinal Xenon fardan daha iyi aydınlatan angel eye varsa ben de alırım ama yok bildiğim kadarıyla. işlevi görüntüye tercih ederim ben.
-
Bu tarz farları sevmiyorum junyn ları özellikle orjinal farlarımıza 200 tl ye merck montajı yapıyolar isteyene yönlendiririm.bence o cok daha şık duruyor ..
-
Alıntı:
Ogulcan.Öğüt Nickli Üyeden Alıntı
Bu tarz farları sevmiyorum junyn ları özellikle orjinal farlarımıza 200 tl ye merck montajı yapıyolar isteyene yönlendiririm.bence o cok daha şık duruyor ..
dediğinle ilgili bir örnek foto görebilirmiyiz.
-
önceki aracımda (ford focus 2.0 sport) zamanında çok ugrastım..2002'de focus'a siyah zemin ilk angel takanlardan biri bendim...ilk sorun xenon'suz taktıgımdan göstermeme problemi oldu...simdiki gibi ucuz degildi 750'yede xenon taktırdık bari tam olsun diye...bu seferde mercekten yana sorun çıktı çin malı diye çok dagıtıyordu ışığı...hadeee gene maslak yolu...çıkmacıdan renault meganın vaneo merceklerini adapte et bi 500'de öyle gitti...hersey tamam güzel gösteriyor ama basladı ledler patlamaya degiştir babam degiştir...o bitti buhar yaptı...o bitti su aldı...o bitti mercekleri sabitlensin rüzgardan sallanıyor...bi bakmıssın 2.000-2.500 tl gitmiş...zaman gitmiş...arabayı satarken onca para ve emek boşa gitmiş....sonuçta götürüsü getirisinden çok olmuş....o yüzden angelmı abi ben bilmem ben anlamam :(....
-
-
Alıntı:
Ogulcan.Öğüt Nickli Üyeden Alıntı
vala çok begendim yaw nerden yaptırabiliriz. junyan'dan 10kat daha güzel ve orjinal duruyor bence
-
Pm at Abi msn ver veye özelden Konusalım Ben seni Yönlendiririm ..
-
Oğulcan ben de mail attım sana.. :)