Daha önce bir konuda bahsi geçmişti diye hatırlıyorum br kaç arkadaşımız neden türkiye de bizim puntoların sarı rengi yook diyordu ben bir tane buldum ve ilgilenen arkadaşlar baksın istedim :)
Printable View
Daha önce bir konuda bahsi geçmişti diye hatırlıyorum br kaç arkadaşımız neden türkiye de bizim puntoların sarı rengi yook diyordu ben bir tane buldum ve ilgilenen arkadaşlar baksın istedim :)
Bence seçilmesi gereken bir renk, oldukça sportif...
Jant hoş.
puntoların jantlarında en çok hoşuma giden modeli bu araca çok yakışıyor ayrıca araç rengi cok tatlı durmuş özellikle skydome ile
vites boyutu kısamı yoksa fotoda banamı öyle geldi. rrenk güzel jantlar harika:)
Tam taksicilerin arayıpta bulamadığı renk :)
vitesi kısa cok yakışmış ama hee bende nasıl yaptırırım böle.
Güzel renk beğendim ben düşünülebilir.
Güzel Renk, çok hoşuma gitti...
ben de koyu yeşil görmüştüm. renk kataloğunda var mı acaba?
jantlar 10 numara ya :)
Çok güzel renk. Bunu nereden buldunuz?
iyi de bu araba t-jet değil ki!!! arabada ilk bakışta t-jet logosu yok ön panjurda hadi o yok diyelim sport'ta abs-asr-hillholder-asd standart sunuluyor... bu arabada asr tuşu yok...
direksiyonun altında kalan bölümü nasıl gördünde asr tuşu yok dedin :)
asr siz t-jet'e t-jet demem abi :D
cihaz on numara!
Bu araba TJet. Hem de 2009. Çünkü hız göstergesi koyu renkli ve son hız 230. Ayrıca koltukları sadece TJet'de olanlardan...
Arabalardan pek anlamam ama bu arabanın tjet sport olmadığını söyleyenler ile iddiaya girebilirim hem de (Anahtar'ına) önde tjet armasıda var asr tuşu da var.
ozan'cığım normalde dijital klima yok ancak istisnalar ve özel teşhir araçlarda mevcut
T-jet, mjet, starjet ne olursa olsun o bir "SARI" GP oldugu önemli.
Bu araç t-jetmi? değilmi? tartışmasına dönüşmüş bu konu.
siyaha rakip!!
gözüm kaldı
vites kısaltılmamış, geri vites bileziğinin üstüne çekilmiş kılıfı. nerede geri bileziği?
multijet 90 bg. dermişim...
aklıma gelmedi de değil yani. şanzıman farkı mı var? 5 vites görüyorum ben:laugh000:
Bu araç özel yapılmış gibi duruyor çnkü dijital klima yok yenilerde ama garip bi olay :D
sarı renkte çok hoş durmuş.fakat reklamlarda beyaz bir punto çıkıyor ya bende ona hastayım,aracımı değiştirecek olsam hiç düşünmeden tavanı açılan beyaz puntoyu alırım
araba geçenlerde sıfır olarak satılmış =) fiat çalışanlarından biri almış diye duydum =)
burası z.kuyu birmot acıkcası supheleniyorum burdan nerde eşi olmayan araç var burdan cıkıo napıolar altta kendılerımı uretıo acaba :D