bakalım kaç kişiyiz. önce sayımızı bilelim aktivite sonra olur...
Printable View
bakalım kaç kişiyiz. önce sayımızı bilelim aktivite sonra olur...
Çok fazla değiliz sanırım.
Eskişehir'de kafanı çevirsen Gp nasıl yok?En az bildiğim 6 arkadaşımda var.Siteyi dh'den beri takip ediyorum biliyorum.Gp si olanlarada söylüyorum ama...
cooook varrr GP
4 kişi varsınız bile arkdaslar 1-2 kişi daha bulup bulusabilirsiniz ...
ya arkadaşlar bende plakamın 26 olmasını isterdim ama nasip
Arkadaşlar bizim bir buluşmamız var isterseniz bir bakın :)(Fiat Marea)
4. Fiat Marea Buluşması Eskişehir
bende esk.liyim ankarada oturuyorummmm
Kafadan 5-6 Kişi varsınız zaten Eskişehirde Güzel bii bulusma olcagına eminim.
Eskişehir'den olan arkadaşlar şöyle bir sabah Şair Fuzuli'de bulunan Kervan Börekçisinin önünde bir toplanıpta tanışsak bakalım kaç kişi var. Herkese saygı ve sevgilerimle.
Merhaba arkadaşlar, Eskişehir tayfasına 1 kişi daha ekleyebilirsiniz...
Arkadaşlar sticker yapıştırdınızmı?
Henüz stickerım yok,, talep ettim.
bir türlü toparlanamadık arkadaslar hadi bi gayret
Saygıdeğer arkadaşlar bir sabah hepinizi Kervan Börek'te kahvaltıya davet ediyorum. Şöyel bir tanışalım önce sonra bir şeyler ayarlayalım derim. Saygı ve sevgilerimle.
Arkadaşlar biz trmareaclub olarak genellikle Bozüyük'teki üyelerimiz dahil...Öğretmenler evini tercih ediyoruz...Hem araçları rahatça park ediyoruz hem bahçesi çok uygun hemde fiyatları :) Punto yok ama isterseniz Fiat olarak Marea ile gelebilirim
evet arkadaşlar ayarlayım bi toplanma aktivitesi
Saygıdeğer arkadaşlar şöyle 01-02/08/2009 tarihlerinin birinde Hasan Polatkan Migros'un otoparkında toplanıp bir şeyler ayarlasak mı ne dersiniz?
aslında uygundur bende bozüyükde yaşıyorum bir ayagımız eses 'te bizde burada bir kaç arkadaşız gelebiliriz etkinlik olur muhabbet olur..
Eğer tarih uyarsa yapabiliriz isterseniz bir duyuralım derim. Saygı ve selamlarımla.
Evet saygıdeğer arkadaşlarım Ramazan'dan önceki son hafta sonu bir kıpırdansak mı? Ne dersiniz. Saygılarımla.
Saygıdeğer arkadaşlar Fidanlıktaki iftar menüsü ilanlarını gördünüz mü? Ne dersiniz şöyle bir organizasyon yapabilir miyiz fikirleriniz nedir. Hepinize saygı ve selamlarımla hayırlı ramazanlar.
arkadaşlar önce bi yoklama yapalım.
bakalım kaç kişiyiz. ondan sonrada ayarlarız bi toplantı. yaparız bi kış partisi :)..
eses - 1
Merhaba arkadaşlar bende varim bozüyük lüyüm kardeş ilçe :)
eskişehir - 3
ha gayret saygıdeğer arkadaşlar
11 Ekimde şöyle Neo açık otoparkta bir araya gelip bir şeyler planlayalım.
:cool0000:
Uyar arkadaşlar şöyle bir başlangıç yapalım derim. Saygılarımla
11/10/2009 saat:14.00 nasıl arkadaşlar bir toplanalım tanışalım görüşleriniz nelerdir. Saygı ve selamlarımla.
evet arkadaşlar ben de katılıorum eskişehirli puntoculardan olarak
11/10/2009 pazar saat:14:00 neo.
gp lerden tanıyalım birbirimizi.
Evet saygıdeğer arkadaşlar bir tek kişilik buluşma daha burada sona erdi. Neo otopark etrafında 3-5 tur ve 1 saatlik bekleme sonunda buluşmamız sona erdi katılan herkese teşekkürler.