-
3. Mersin Buluþmasýndan Görüntüler
-
Güzel bir buluþma oldu. Bir türlü ayrýlamadýk. :) Katýlanlara tek tek teþekkürler. Katýlamayanlarý bir dahaki buluþmaya bekleriz.
-
Halilim o ne resimler öyle. Hava süperdi ama senin makina bozmuþ havayý :)
Katýlan herkese çok teþekkür ediyorum. Her zamanki gibi sýcak ve seviyeli bir Mersin buluþmasý oldu. Yeni gelen arkadaþlar oldu onlarla tanýþtýk. Servis personeli abimize de ayrýca teþekkürlerimi iletirim.
Kapanýþý Adana-Mersin otobanýnda Kemal Abi'yle gazlayarak yaptýk. Güzel gazlamalar oldu. Gelmeyenler kaçýrdý :)
Ben de ekleyim birkaç tane.
https://www.culha.net/resimlerim/100_6865.JPG
https://www.culha.net/resimlerim/100_6866.JPG
https://www.culha.net/resimlerim/100_6867.JPG
https://www.culha.net/resimlerim/100_6868.JPG
Birazdan videolar da geliyor.
-
Alýntý:
Cihan Nickli Üyeden Alýntý
Halilim o ne resimler öyle. Hava süperdi ama senin makina bozmuþ havayý :)
Ben de ekleyim birkaç tane.
hehe ben de onu diycektim. ilk 2 resimde sanýrsýn hava kapalý. sonra düzeltmiþ Halil.
-
-
aranýzda olmayý çok isterdim þartlar el vermedi bir dahaki sefere umarým.
-
Ýlk iki resimde makinanýn ayarlarý bozuktu sonra düzelttim x)
Daha resim var þu an dýþarýdayým eve geçince upload'a devam edecegim.Birazda olsa erken ayrýlmak zorunda kaldýk keþke daha kalabilseydik.
Çalýþýp mersindeki üye sayýsýný arttýrýp inþallah 4.Buluþma daha kalabalýk geçer.
-
halil ilk resim sabah 10 mu gece 10 mu :D :D
-
Güzel Buluþma olmus:) iyi bir hafta sonugecirmissiniz...
-
-
evet güzel bir pazar günüydü....
gercekten hoþ sohbet ve kahkahalarla gecen güzel bir kahvaltýydý ve ayrýlmamýz gercekten zor oldu...
:gatherin: :gatherin: :gatherin:
organizeyi düzenleyen MUSTAFAF (baskana) ve katýlan arkadaslara ama özellikle adanadan gelen CÝHAN ve DAYI'YA bizi kýrmayýp geldigi için cok cok tesekkürler....
þimdiden net söyleyebilirim 4. bulusmayý 4 gözle bekliyorum...:thumbup1:
(cekilisteki hediyeler için mustafama ayrý olarak TESEKKÜR ederim...)
Günün sanslýlarý;
plastro(kemal abi)
dsozutok(Dinçer sözütok)
ve tabiki digeri ben...
ben makineyi evde unuttugum için cekemedim...(simdi yürütürüm resim ekleyenlerden)
CÝHANIM'ým videoyu göremiyom linkte yok gibi??
-
Alýntý:
ahmT Nickli Üyeden Alýntý
halil ilk resim sabah 10 mu gece 10 mu :D :D
Ýlk resim sabah namazýndan sonra ahmetim x) ya makina ayarý bozukmuþ bende sabah sabah farkýna varmadan çektim sonradan ayýktým düzelttim.
Alýntý:
Honor COOPER Nickli Üyeden Alýntý
Onur hocam hayýrlýsý, olmadý bir gün biz çýkar geliriz silifkeye.
NOT:
Elimde olan resimleri upload ettim bir kaç tane daha var benzeri oldugu için upload etmedim.
-
Alýntý:
Honor COOPER Nickli Üyeden Alýntý
Hayýrlýsý olsun onur hocam bir dahaki sefere senide aramýzda görmek isteriz.
-
gayet güzel bir buluþma oldu... katýlanlara tekrar tekrar teþekkür. ayrýca 8 GB lýk flash için de teþekkürler :)
her ne kadar cihanýn videolarý göremesekte... ;)
-
-
saðolasýn halil yardým için...
-
Mersin grup baþkanýmýz mustafa'ya bu güzel buluþmayý düzenlediði için ve çekiliþle daðýttýðý hediyeleri için teþekkür ederim, Ayrýca servis þefimiz ve üyemiz (DAYI) Nadir bey'ide aramýzda görmek çok güzeldi inþallah bundan sonraki buluþmalarýmýzdada aramýzda olur, cihan'da adana'dan kalkýp aramýza þeref kattýðý için kendisine çok teþekkür ederim.
-
maþaallah çok iyi eðlenmiþsiniz emeði geçen herkese teþekür ederim birgün mutlaka bende katýlacam allah izin verirse.
-
maþallah güzel buluþma olmuþ gazlama videolarý yok mu yaw :D:D
-
Güzel bir buluþma olmuþ, katýlan tüm üyelerimizi ve aktivitede emeði geçen arkadaþlarýmýzý tebrik ediyorum. Darýsý diðer buluþmalara diyelim.
Dipnot: Halil resim boyutlarý çok büyük, sayfa açýlýsý biraz zaman alýyor, biraz boyutlarýný küçültüver istersen :)
-
Ben de tekrar herkese teþekkür ederim. Youtube u bir þekilde açabilirseniz ki forumda gerekli yardým konularý mevcut benim çektiðim kýsa video larý izleyebilirsiniz. Kemal Abi'yi ayrýca heyecanýndan ve cesaretinden ötürü tebrik ediyorum ve herkesin örnek alacaðý bir ruhu olduðunu vurgulamak istiyorum. Keþke diðer arkadaþlar da otoban gezimize gelseydi bizimle birlikte. Beni otobanda yalnýz býrakmadýðý için tekrar teþekkürler.
Ayrýca gazlama videolarý yine Kemal Abi'nin makinasýnda. Kýsa zamanda atacaktýr eminim. Herkese tekrar teþekkürler.
-
Tebrikler Mersin. Yine çok güzel bir buluþma olmuþ..
Baharda yapýlacak :) 4. buluþmada bir aksilik olmazsa bende aranýzda olmak istiyorum...
-
Çok güzel fotolar, böyle buluþmalarýn sýk sýk olmasý çok güzel, emeði geçen ve katýlan herkese teþekkürler...
-
-
otoban gezisine çýkacaðýnýzý bilseydim yapýþýrdým peþinizee :D
-
-
katýlan herkese cok tesekkur ederým.9 Grande Punto vardý.ancak Hakan erken kalkmak zorunda kaldýgý ýcýn, resýmlerde pek gorunmuyor.Nadýr Abý'ye, Cýhan'a ve Kemal Abý'ye aramýzda olduklarý ýcýn ayrýca tesekkur ederým.umarým býr dahaký bulusmaya, katýlamayan arkadaslarda katýlýrlar...
Gunun Sanslý ýsýmlerý :
Plastro = 2 GB Kýngston USB Bellek
Batuhan80 = 4GB Kýngston USB Bellek
dsozutok = 8GB Kýngston USB Bellek
Cýhan býr dahaký sefere sana ayrý býr hedýye ayarlayacagým :D:D cekýlýssýz kurasýz :D
-
Cihan arkasýnda siyah dumanlar býrakarak gitmiþ :) Bu arada Kemal abi yengeye de helal olsun. Üstelik bir de hamile. :)
-
-
Bu sefer Kemal abinin arabasýnýn önünden ayrýlmamýþým :)
Bu arada ben bir yerde kýrmýzýda geçmiþim, peþimden herkes kýrmýzýda geçmiþ :D polis durdursa toplu ceza yiycez :D
-
buluþmanýn son anýna yetiþebilsemde yinede çok güzeldi.mustafa abiye ve emeði geçen herkese teþekkürler..
-
hýc sorma abý bende son anda fark ettýmde.bozuntuya vermeden devam ettým :D:D
-
Pazar günüm gerçekten çok neþeli ve zevkli geçti emeði geçen tüm arkadaþlara teþekkür ederim.Saygýlarýmla..
-
videolar açýlmýyor, youtube ye felan atsanýz:)
-
Alýntý:
DAYI Nickli Üyeden Alýntý
Pazar günüm gerçekten çok neþeli ve zevkli geçti emeði geçen tüm arkadaþlara teþekkür ederim.Saygýlarýmla..
Nadir abi senin de ayaðýna saðlýk. Bizleri onurlandýrdýn.
-
arkadaþlar,valla bu forumda en aktif mersin gurubu gibi.güzel buluþma olmuþ.
neyse,hevesimi biriktiriyorum.gelince acýsý çýkar.
"mustafa geldiðimde,bir organizasyon yaparsýn artýk"::)
-
ne demek abý.yaparýz tabý guzel býr organýzasyon.sen gel yeterký ;)
-
Alýntý:
anvil Nickli Üyeden Alýntý
Bu arada ben bir yerde kýrmýzýda geçmiþim, peþimden herkes kýrmýzýda geçmiþ :D polis durdursa toplu ceza yiycez :D
Ben gördüm kýrmýzýda geçildiðini, dedim bir bildiði vardýr herhalde...
-
saðol mustafacým.inþallah geldiðimde,güzel bir ortam oluþtururuz.sahildeki cafeleri özledim valla.birde,forum AVM yi merak ediyorum.ben orda iken daha yapýlmamýþtý.
gerçi,WOWtürkiyede,bayaðý resimler var ama.gördüðüm kadarý ile çok güzel olmuþ.
-
Alýntý:
anvil Nickli Üyeden Alýntý
O Iþýkta baya bekledik bende farkettim kýrmýzýda geçildiðini herhalde bozuk diye düþündüm bu arada polisin durdurmasýna gerek yok hertarafa mobese kamera koydular cezalar plakalara yakýnda gelir herkes hazýrlýklý olsun ::)