DAHA ÖNCE AÇILDIMI BİLMİYORUM AMA SORUYORUM şimdi 2. bir araba alsanız ne alırdınız ben cevaplıyım ilk olarak punto t-jet
Printable View
DAHA ÖNCE AÇILDIMI BİLMİYORUM AMA SORUYORUM şimdi 2. bir araba alsanız ne alırdınız ben cevaplıyım ilk olarak punto t-jet
leon
Honda Cıvıc Hatchback 1.8lt. 140HP Sport Manuel :)
param sınırsız olsa Bugatti Veyron alırım :D
ama sınırsız olmadıgına göre Arabamdan Çok memnununm diyebilirim :)
Sanıyorum tercihim yine GP olurdu ama Abarth ya da Esseesse :):):)
1-gp ABARTH
2-Mitsubıshı lancer EVOLUTION
1. yenı kasa c 180 mersedes ozellıkle beyaz
2.yenı kasa 3.20 coupe ozellıkle beyaz
3.mazda rx_8 ozellıkle sıyah
para varken bunlara bınerım para yokken de gp nin gözünü sveeyim:)
-bu kasa mercedes c 200 compressor,paladyum grisi amg paketli 19 jantli,panaromik tavanli
Grande Punto Abarth EsseEsse :D bayılıyorum ya
birde bu ilandaki arabaya hastayım fena halde kafayı taktım özellikle resimlerdeki süperr:
Toyota nın en süper temsili modeli Sahibinden.com
az istemis bece:)
bence kusursuz :) ama bir kaç resim daha olsaydı iyi olurdu :)
Sahibinden de denetleme falan hiç yok sanırım... ilginç bir ilan daha
#10110291 - Sahibinden.com
diğerleri:
Arama Sonucu - Sahibinden.com
param olsa honda civic, bmw 530,mercedes200 gibi ::) hayaller iyidir ama benim için en iyisi şimdilik grande punto::):siritma:
Ne alacağımı bilmiyorum ama eminim ki punto olmaz... Bravo 150 hp sport olabilir...
ben kesinlikle ve kesinlikle mini cooper s alırdım.
son 1 senedir hastası oldum :)
evvet ben tekrar arac alacağım ve öncelik sırasına ve tercih sebebine göre sıralamam....
1. grande punto esseesse - ülkemizde malesef yok...
2. grande punto abarth - ülkemizde geleceği konusunda dedikodular var ama....
3. grande punto t-jet - 120 hp ?? benim için sakıncalı yazık yollardaki diğer şoförlere...
4. hıımmm bir de unutmadan izmir semalarında mavi abarth logolu bir yavru dolaşıyor işte o benim olacak... :D
Cengiz, bunu duyduğum iyi oldu :) Bence çok hayırlı bir iş yapıyorsun.Onların aklı nerdeymiş bu arada.Demekki denetim pek yok.Çünkü bu tarz ilanlar çok fazla.Arada bir iki tanesi farkedilmese neyse...
Konuyu biraz dağıttım,
Yinelemek gerekirse:
Tercihim yine GP olur (Abarth-Esseesse)
BMW E30 323İ alırdım ;)
dodge viper en kırmızısından.
sahibinden.com konusuna gelince kendime araç ararken gp konusunda kaç tane dynamic diye ilan verip active olan araç düzelttiğimi sayamadım bile.
-- audi a5 isterdim. daha alabilceğim bişey olarak ise kesinikle yeni accord
e200 mercedes kompresor(tabi param olsaydı)ancak derimki herkes elindekinin kıymetini bilsin
bmw 1.16i weya audi a3
almak isterdim ama şu şartlar altında puntoya uzuuun bi süre bineceğimiz için en iyisi grande punto :D ;)
para ve yakıt sıkıntısı olmasa evo veya subaru olmadı leon cupra
ekonomi teknoloji ve felsefe varsa tsi esse esse veya ibiza cupra
Benim tercihim Audi RS6 olurdu.