2007 model gp ile bende aranıza hoşgeldim(diye umuyorum):siritma:
Adanalıyım,koyu bir galatasarylıyım,Devlet izin verirse Matematik Öğretmeni olmayı düşünüyorum:rolleyes: ve herkese iyi forumlar diliyorum...
Printable View
2007 model gp ile bende aranıza hoşgeldim(diye umuyorum):siritma:
Adanalıyım,koyu bir galatasarylıyım,Devlet izin verirse Matematik Öğretmeni olmayı düşünüyorum:rolleyes: ve herkese iyi forumlar diliyorum...
hoşgeldiniz
aramıza hoşgeldiniz galatasaraylı olmanız ayrı bi güzel zaten:Dinşallah öğretmenlik yolunda allah size yardımcı olur kazasız belasız sürmeniz dileğiyle puntonuzu:)
Forumumuza hoşgeldiniz. Dün kartvizit verdiğim araç sizin araçmıydı yoksa?
Aramıza Hoşgeldiniz, keyifli Forumlar dilerim
hosgeldiniz...galatasaray fun i olmaniz beni cok mutlu etti:)
aramıza hoş geldin galatasaraylı kardeşim:)
Hoşgeldin Htc, keyifli forumlar...
Hoşgeldiniz...
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar
aramıza hosgeldiniz.keyifli forumlar
hoşgeldiniz keyifli forumlar.
Hoşgeldin...
Hoş geldin aramıza... ;)
hoşgeldiniz..
htc tygn hoşgeldin :)
Aramıza hoşgeldiniz.
Plaka 01 HT görmüşlügüm var gibi Mersin'e yolunuz düşünüyormu.
Galatasaraylı bir üyemiz daha x)
Mersin buluşmasına bekleriz.
hoş geldiniz.
merhaba mustafa.kısmetse öyle olacak.yani,artık plaka 33 olacak.inşallah sizlerlede tanışmak kısmet olur.
Hikmet abi başımızın üstünde yerin var.
Saygılar
fatih ve mustafa kardeşim,size ve sizin gıyabınızda tüm mersinli arkadaşlara teşekkür ederim.aslında bu kıştan itibaren orada olacaktım ama,bazı aksilikler gelişimi uzattı.inşallah sonbaharda oradayım.ve sabırsızlıkla geleceğim günü bekliyorum.hepinize tekrar teşekkür ederim.
aramıza hosgeldınız sayın Htuygun,malesef memleketimizin işsiz öğretmenleri son derece popülerlik kazanmakta her geçen sene. Öncelikle sabır sonra da (atandıktan sonra) daha cok sabır dılıorum sızın ıcın...