Bir kaza da benim başıma geldi..
bugün öğlen sıralarında işyerinin önünde bırakmıştım arabayı ben depodayken gelip bi amcam ön sağ çamurluğu bir güzel süpürüp kaçmış..iş merkezinin güvenlik kamerası kayıtları sonucu aracın plakasını ve şirketin ismini tespit edip polis çağırdık..gel gelelim amcalar olaya inanmadı,arabamın motoru sıcakmış ben oraya yeni gelmişim filanmış,buyur edip kamera kayıtlarını gösterince de haa deyiverdiler sağolsunlar..4 saatimi karakolda geçirerek işlemimi yaptırdım ve şikayetçi oldum,daha sonra kaçan aracın üstündeki şirketi araştırıp telefonunu filan bulup aradım,amcamlar haberimiz yok filan dediler,bi güzel açıkladım karakola gittim,güvenlik kayıtlarınızla beraber diyincede,he tamam anlaşırız filan dediler,bende kendilerine çarpıp kaçan biriyle anlaşmayacağımı,şikayetçi ve davacı olduğumu,ifademde de anlaşmaya kesinlikle yanaşmayacağımı bildirdiğimi söyledim..resimleri az sonra yükleyeceğim,umarım hiçbirimizin başına bu tarz şeyler gelmez,en azından çarpan araç sürücüsü biraz erkek olurda kaçmaz..