-
Satılık 17 jant
Arkadaşlar resimde gördüğünüz jant ve lastik takımı satılıktır, 20.000km kullanılmıştır, jant lastik 1.500YTL'ye herko janttan tempesty arkadaşım tarafından alınmıştır. Aracı şirket arabası olarakda kullanacağımız için satılıktır. Fabrikada üzerine takılan janttan aldığım için takas yapamıyorum.
Jantlarda 215*40*17 kumho ecsta lastik vardır.
Fiyatı: SATILMIŞTIR.
https://img160.imageshack.us/img160/...1877527er8.jpg
https://img160.imageshack.us/img160/315/42465767ib7.jpg
-
-
jantlar herkesin tanıdığı üye tempesty nin jantlarıdır. ben ondan 15 jant vererek 700 ytl ye aldım aynı fiyata vericem almak isteyen olursa.
-
Hayırlısı olsun İlker çok severek beğenerek almıştın ama umarım benden kaynaklı bişey yoktur..
Jantlar bu arkadaşlar :
https://img260.imageshack.us/img260/...0mediummx7.jpg
-
hayırlı olsun, iyi satışlar ilker çok güzel jantlar benim arabaya sığsa alırdım ama sürtme yapar eminim :(
-
lastikler dahilmi fiyata?
-
valla güzel jantlar bora abiden biliyoduk jantları:) fiyatta makul keşke izmir civarında olsaydınız:)ozaman düşüne bilirdim hayırlı satışlar olsun
-
bora abıcım senınle veya jantla ılgılı hıc bısey yok sende bılıyosun cok begenerek ve ısteyerek almıstım fakat arabaya artık ben bınemıcem sırkette kullanılıcak bende bu jantların zıyan olmasını ıstemıyorum. herkes benım kadar dıkkat etmez gunde kac kısı bınıcek. FIYATA LASTİKLERDE DAHİL TAKAS DURUMUNDA 700 YTL İSTİYORUM. ACİL SATMAM GEREKIYO ZİYAN OLMASIN
-
Anladım İlker üzüldüm walla jantlar çok güzel hakkaten umarım en kısa sürede satarsın..
-
arkadaşlar lastiklerin ebatı 205/40/17 kumho az kullanılmış ben alalı zaten 15 gun oldu. ama dediğim gibi bence fiyat çok uygun.
-
konu başlığı ve içeriği yenilenmiştir.
-
bu fiyata kaçmaz arkadaşlar ihtiyacı olanlar kaçırmasın
-
jantlarda fiyat artışımı oldu?
-
bu jant olayını bir türlü anlamış değilim.15" 16" 17" farkı ne?yani hangisi daha iyi?17" takınca ne kazanmış oluyoruz?ya da 15" takınca ne kaybetmiş oluyoruz?beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim.
-
merak ettığnız jantların ebatLarı bence 15'' ten weya orijinalden büyük olmasının tek amacı estetık sanırım..daha acıklayıcı bilgi wercek olanda wardır:)
-
arkadaslar jantlardakı fıyat artısının sebebı normalde ben takasta 700 ytl ıstıyodum fakat kendım jant aldıgım ıcın artık dırek satıyorum 900 ytl ıstıyorum ama taksıt ımkanıda sunabılırım alacak arkadasa kac taksıt ısterse yapabılırım. nakıt olursada konusabılırız
-
arkadaslar fıyat gunceldır gercek alıcılarla pazarlık yapılır
-
FİYAT 800 YTL OLMUSTUR. GUNCELLL
-
2.elden çekinen arkadaşlar için söylüyorum, herşeyin yolu yordamı var ister kendiniz bakar güvenirsiniz isterseniz gösterirsiniz sağa sola. Ben geçen hafta aldım ne gördüysem ne söylendiyse o çıktı fiyatıda yarı fiyata geldi şuan çok mennunum uygun olduktan sonra 2.el tavsiye ederim kesinlikle.
hayırlı satışlar.
-
ben bu jantları tam bir hafta kullandım aldığım arkadaşıda zaten sitede herkes tanıyor nekadar dürüst olduğunu bilir. jantlara herkes gelip bakabilir. bu fiyata bu jantı bulacagınızı sanmıyorum ben araçtan çıkardım araç şirkette kullanılıyor artık. jantlar duruyo acelem yok aslında ama yaz geldi birinin işine yarasın ve gercekten memnun olsun diye bu fiyata veriyorum alan kesinlikle pişman olmayacaktır. teşekürler