Grande punto yolcu airbag şişkinliği ve çatlak
Merhaba arkadaşlar 2007 grande punto aracımda yolcu airbag catlagi vardi sikayetvar sitesine yazdım hemen fiat aradı servise yönlendirdi resim çektiler ve 1 hafta sonra tekrar servise gittim detaylı resim çekildi ve parça siparişi verildi 10 yaşına kadar olan puntolara bu imkan veriliyormuş ücretsiz değişim için teşekkür ediyorum. Bu durumda olan arkadaşlar sizlerde servise mutlaka gidin
Cevap: Grande punto yolcu airbag şişkinliği ve çatlak
Para falan isterlerse şikayet vara yazınız. Hemen oluyor
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/6838962/
Siskin olmasi yeterli mi bende catlak yok
şişkin halinin sizde de resmi varsa ekler misiniz bilgimiz olsun bizlerinde. başımıza gelirse karşılaştırırız. geçmiş olsn hayırlı olsn bu arada
Alıntı:
halilimo Nickli Üyeden Alıntı
Siskin olmasi yeterli mi bende catlak yok
Yetmez Halil doğumun başlaması gerekir diyor servis :)
Sen yine bi götür şansını dene servis kaydı açtır. Görünen köy klavuz istemez de,ha doğurdu ha doguracak de..
Halil bu mesajı nasıl görmessin!
çatlaksız...
Alıntı:
erdem7506 Nickli Üyeden Alıntı
bendede aynı sorun vardı bugün resimler çekildi genel merkeze gönderildi az öncede aradılar ve ücretsiz değişim için sipariş verilmiş onaylandı hiç bir zorluk çıkartmadılar benim aracımda çatlak yok sadece göğüs şişmişti.
aracım 2007 model 1.4 fire active 225.500 kmde sağ ön çamurluk boyalı ve 2010 sonrasında hiç bir servis kaydı yok.
bu arada bikaç resim buldum sanırım böyle olması gerekiyor
Eklenti 34198
Eklenti 34199
Eklenti 34200
Şişmesi bişi ifade etmiyor. Torpidonun catlaması yanı o kısmın ikiye ayrılması gerekiyor. Sizi çok rahatsız ediyorsa oraya bir yumruk sonra değişim :D
Aracımın göğüs bölgesi tamamen değiştirildi ankaraoto servisinde yardımı olan herkese teşekkür ederim bu sorunu olan arkadaşlar mutlaka en kısa sürede servise müracaat ediniz
çatlamasına gerek yok arkadaşlar şişkşn olması başlı başına bir neden zaten. daha geçtiğimiz hafta şişmeden dolayı değişim arkadaşımız oldu.
https://forum.grandepuntotr.com/tekn...g-sismesi.html
Arkadaşlar bende aracimi yeni aldım grande punto t-jet yolcu airbag çatlak hasar yok aracım 2008 model yani garantisi yok servise başvurdum değişim yaparlarmi şimdiden teşekkürler
Alıntı:
Yolumuzun Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar bende aracimi yeni aldım grande punto t-jet yolcu airbag çatlak hasar yok aracım 2008 model yani garantisi yok servise başvurdum değişim yaparlarmi şimdiden teşekkürler
Yaparlar merak etmeyin. Olmadı başka bir serviste şansınızı denersiniz.
Çok teşekkürler olmassa sikayetvar â yazayim
Alıntı:
Yolumuzun Nickli Üyeden Alıntı
Çok teşekkürler olmassa sikayetvar â yazayim
Servise kayıt açtırın eğer size olumsuz geri dönüş yapılırsa o zaman şikayetvara yazarsınız. Olumsuz geri dönüş olmadan direk oraya yazarsanız ben olsam ilgilenmem şikayetle ki yüzlerce örnek var bu şekilde.
Arkadaşlar benim araçta 2007 model. Ben geçen hafta servise başvurdum ve ücretsiz değişecekler. Ama şöyle bir sıkıntı var bizim göğüsler artık uretilmiyormus o yüzden biraz gri tonlusu takilacakmis. Çok sırıtır mı
arkadaşlar çatlamasına gerek yok şişmesi yeterli ezeldenberi arkadaşımız benim mesajımı zaten paylaşmış hiç tereddüt etmeden gidin servise.
osmanbey ben bir ay önce değiştirdim şase numarası ile sipariş verildi bire bir aynı renkte göğüs geldi ellerinde sizin renginiz olmadığı için bunu söylemiş olabilirler bence diretin aynı renkte olması için hatta bazı değişim yapılan araçlarda gördüm torpido üzerindeki P harfi olmuyor ama benim değişen göğüste vardı bilerek söylemiştim o P harfini istiyorum diye :)
Alıntı:
erdem7506 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar çatlamasına gerek yok şişmesi yeterli ezeldenberi arkadaşımız benim mesajımı zaten paylaşmış hiç tereddüt etmeden gidin servise.
osmanbey ben bir ay önce değiştirdim şase numarası ile sipariş verildi bire bir aynı renkte göğüs geldi ellerinde sizin renginiz olmadığı için bunu söylemiş olabilirler bence diretin aynı renkte olması için hatta bazı değişim yapılan araçlarda gördüm torpido üzerindeki P harfi olmuyor ama benim değişen göğüste vardı bilerek söylemiştim o P harfini istiyorum diye :)
Aynen bende p harfi yok mesela. P harfi olmayacagini bilmiyordum. Tabi değişimi duyunca p harfine felan bakmadık :) ama olsa iyi olurdu.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Nerde hangi serviste yapilacak degisim? Benim de cok hafif bi siskinlik var ama cekiniyorum torpido sokturmeye acaba gotursem mi bende bi servise?
Alıntı:
turboferhat Nickli Üyeden Alıntı
Nerde hangi serviste yapilacak degisim? Benim de cok hafif bi siskinlik var ama cekiniyorum torpido sokturmeye acaba gotursem mi bende bi servise?
Anadolu yakasında Kartal'da Kirmak oto var. Ben orda daha yeni fazla olmadı. Hem göğüsü hem city motorunu değiştim.
kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizin punto kaç model acaba