Temiz forum'a gidecek araç 54.000 km
Değerli Arkadaşlar,
250831056 ilan numaralı ve linke ait arabamı satıyorum.
Fiat Punto Grande 1.4 Fire Active 2007 Model 29.750 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 250831056
Ailemiz Allah izin verirse büyüyor ve aracımızı değiştirmek istiyorum.
Araç gerçekten çok temiz her türlü aracıma kefilim ve garantisini veriyorum.
Forumdan düşünen arkadaşlar olursa konuşuruz.
Rastgele.
Cevap: Temiz forum'a gidecek araç 54.000 km
ilana bakıp olumlu olumsuz yorum yapacak arkadaşımız var mı?
Hayırlı olsun..Düşük km.Olması avantaj..
Hayırlı olsun evet düşük km avantaj . Umarım kısa zamanda hayallerinize kavuşursunuz..
ilana bakabildiniz mi arkadaşlar? fiyatı yüksek mi sizce?
İnternet fiyatları çok tutarsız ve gerçeği yansıtmıyor. Aracınızı bir galericiye gösterip onun verdiği fiyatın üzerine 2-3.000 TL ekleyerek fiyatınızı güncelleyebilirsiniz.
Hayırlı satışlar. Evet piyasa yüksek ama bu kadar yüksek degil . İnsallah istediginiz rakama satarsınız.
aslında bu fiyata gitmeyeceğini biliyorum ama daha fazla km'li araçlara,otomatik olmayanlara ve lpg olmayanlara eşdeğer fiyat yazmaya çalıştım.ciddi alıcı olursa olması gereken fiyata vereceğim.
kısmet.
Alıntı:
fatih7106 Nickli Üyeden Alıntı
aslında bu fiyata gitmeyeceğini biliyorum ama daha fazla km'li araçlara,otomatik olmayanlara ve lpg olmayanlara eşdeğer fiyat yazmaya çalıştım.ciddi alıcı olursa olması gereken fiyata vereceğim.
kısmet.
Mevcut piyasa koşullarında araç için fiyat belirlemek, almak ve satmak oldukça zor. Umarım aracınızı gönlünüzden geçen rakama yeni sahibine teslim edersiniz.
Merhaba araci cok begendim. Tek soru isaretim yari otomatik olmasi. Punto'nuj yari otomatigi nasil acaba?
GT-N7100 cihazımdan gönderildi
fiyatı haricinde gayet iyi fiyatını piyasaya göre güncellerseniz darbe kaza bela arızası yoksa bence satılması için beklemezsiniz bile
bunu ancak daha önce ki kullandığınız otomatik aracı söylerseniz cevaplayabilirim.
Ilk araba olacak hocam.
bunu ancak daha önce ki kullandığınız otomatik aracı söylerseniz cevaplayabilirim...
daha önce tam otomatik bi araç kullanmışsan hocam puntonun otomatiğini pek sevmezsin.
Isyerinde kisa mesafeler icin otomatik vites toyota corona ve nissan micra kullandim. Aslinda onemli olan uygun fiyatli, yokusta kaydirma yapmayan, fazla sorun cikarmayan bir arac :) konfor pek onemli degil.
o zaman şöyleyeyim otomatiği sorunlu değil 1 yıldır kullanıyorum sorun çıkarmadı,yokuş kalkış desteği yok :( ama uygun fiyatlı, az yakan otomatik bir araç. o zaman bu araç tam senlik hocam.yakınmışızda.