Geçen gün aracımın bir sorunu (far) için servise (FIRAT) götürdüm ve sorunlu olan parçanın fotoğrafını çektiler ve fiata bildireceklerini söylediler. Yaklaşı bir aydan daha fazla bir süreden sonra dün cep telefonum çaldı ve gizli no. Açtım telefonu, bir bayan Fiat'tan aradığını ve resimde yapmış oldukları inceleme sonucu parçanın garantiden değişemeyeceği kanatine varmışlar. Merak ettiğim resime bakarak nasıl teşhis konduğu ve gizli no'daki bayan gerçektende Fiat'tanmı aradı? Bayandan bu beyanı bana yazılı olarak göndermesini istedim reddeti. Fiat gerçektende profesyonel, gizli no'dan arıyor sözlü beyanda bulunuyor yarın ben yasal yollara başvurduğumda elimde hiç bir kanıt olmayacak. Bunların başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi. Adamlar gerçekten profesyonel. Sizden ricam araçlarınızın farlarının içini kontroletmek ve ampullerin hemen üzerindeki nikelajlı bölgedeki eğer varsa solma yada matlaşma bana fotolarını mail atmanız. Bende bu resimleri Fiata gösterip sadece bende olmadığını ispatlamak istiyorum. Madem bu işler fotoğrafla oluyor sizden destek bekliyorum bozkurt@dgstrading.com Şimdiden teşekkürler