Enjektör Temizliğimi Carbon Cleanmı
Arkadaşlar iki işlemden birisini yaptırmayı planlıyorum fakat aradaki fark nedir artıları eksileri nelerdir pek anlayamadım. Öncelikle aracım 2006 model 90lık dizel grande ve 106binde şuan. 2bin km önce bakımları yapıldı filtreleri yağı falan değişti birde mazot deposuna katkı maddesi kullandık. Aracım şuan için motor olarak sapasağlam gücü de tam anlamıyla yerinde. Bu soğuk havalarda ilk çalıştırma da azıcık beyaz duman atıyor oda soğuğa göre normal fakat gaza yüklendiğimde de azıcık siyahımsı duman veriyor bunun da normal olduğunu okudum sitelerden. Ben yine de pimpirikli birisi olarak bir şeyler yaptırayım aracıma diyorum :D Araştırmalarım sonucu bu iki işlemden birisini yaptırmaya karar verdim artık. Fakat hangisini şuan için şu km de yaptırmam mantıklı ve neden mantıklı? Ayrıca maliyetleri hakkında çok net bilgiler göremedim carbon clean 100 civarı bir işlem sanırım? Fakat enjektör temizliği için net bir fiyat göremedim sitede. Fiyat hakkında da bilgi sahibi olursam daha iyi olur.