korguntuyenc Nickli Üyeden Alıntı
Konu 3 aylik ama yeni konu acmak istemedim gecen hafta aracima vumustu baska bir arac arkadan bende dun araci yaptirmak icin biraktim sanayiye arkada park sensoru yok aracin ama olmasini istiyordum bi kac yerdede arka tamponun icinde isaretlerinin oldugunu okumustum cunku simetri konusunda cok takintiliyim biri 1 cm asagida yukarida yada yanda olsa gozume batio arabada olmama ragmen her parkettigimde vs bakip bakip canimi sikarim biraz obsesiflik yani neyse tampon sukulmusken hemen gittim ustamin yanina dedim sunun icine bi bakalim veee bingoo tamponun icinde isaretleri vardi hemen incecik bir matkapla tam ortalarindan deldirip isaretlettim fakat soyle soyliyim cok farkli bir aciyla olusturmuslar yani ben onu normalde disardan olcerek deldirmeye calissam mumkun degil o acilari yakalayamam dumduz takip giderdim herneyse daha sonra park sensoru aramaya basladim. Ben kesinlikle ekranli olanlari sevmiyorum sonradan takildigi cok belli oluyor ve aracin icinde orjinal olmayan bisey gormek beni mutsuz ediyor o yuzden sadece ses cikaranlari arastirdim oyle ciddi paralar vermeyide dusunmedigim icin internetten mtec diye bir markaninkinden aldim umarim cok kotu cikmaz kullanan arkadaslar varsa yorumlarini okumak isterim
İyi forumlar