tayfux Nickli Üyeden Alıntı
Emre bey neye dayanarak 5 para etmez diyorsunuz anlamadım..ben şu anda astra h kullanıcısıyım çok şükür çook da memnunum..ailemde daha önce astra g vardı 8 sene sorunsuz bindik..1996-2009 arasında Opelin maalesef birtakım ekonomik sıkıntıları bunun neticesinde kaliteden bir miktar ödün verme anlayışı oldu ve saçmaladı ama bunun dışında 2009 dan sonra astra j kasa olsun insignia olsun corsa d olsun bence gayet başarılı, güncel ve bir o kadar da göze hitap eden hoş araçlar..her aracın problemleri olabilir bu çok normal herzaman dediğim gibi önemli olan o problemi firmanın kabullenmesi ve kendi aracı gibi onarması, müşteriyi memnun etmesidir..Opel firmasını bir kaç kötü anıya bakarak yargılamak bana pek mantıklı gelmiyor..Opel firması o sağlamlık hissini insanlara nasıl vermiş neleri başarmış bunu düşünmek lazım..corsa b konusuna gelince bazı kronik arızaları olan bir araç..düzgününü ve bakımlısını yakalarsanız gerçekten güzel ama bakımsız bir araç bulur ben hallederim derseniz biraz uğraştırabilir..o paralara gp fire dynamic LPG li araç bakın derim ben..