İstanbulda forum üyesi bir usta yokmu
istanbul avr'da aracımızı güvenle teslim edebileceğimiz, forumdaş bir ustamız yokmu? ankarada , izmirde var ama koskoca istanbulda yok :-( herşeyde servise veremiyoruz aracı, dışardaki ustalarda belli. zihnimden geçeni okuyabilecek bir usta istiyorum :)
Ynt: istanbulda forum üyesi bir usta yokmu
Bu konuyu merakla takip ediyor olacağım :)
Alıntı:
lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı
Anadolu yakası için de bir ustaya ihtiyacımız var.
Libadiye caddesinde ustam var
Sent my iPad using
Alıntı:
lektonstar17 Nickli Üyeden Alıntı
Nasıldır , her konuda sonuna kadar güvenebilirmiyiz ?
Önceki aracım palio olsun punto olsun tüm bakımlarımı onda yaptırdım. Triger, baskı balata vs. Sorun yaşamadım.
Sent my iPad using
[QUOTE=krm1983;799862]Önceki aracım palio olsun punto olsun tüm bakımlarımı onda yaptırdım. Triger, baskı balata vs. Sorun yaşamadım.
Tam olarak nerde? dükkan ismi falan verebilir misin? acil ihtiyacım var , yarın gitmem lazim, arabadan baya ses geliyo
[QUOTE=arenas;801146]
Alıntı:
krm1983 Nickli Üyeden Alıntı
Önceki aracım palio olsun punto olsun tüm bakımlarımı onda yaptırdım. Triger, baskı balata vs. Sorun yaşamadım.
Tam olarak nerde? dükkan ismi falan verebilir misin? acil ihtiyacım var , yarın gitmem lazim, arabadan baya ses geliyo
Libadiye caddesinde örnek sapağını geçip ilk ara sokağa girin solda göreceksiniz. Reklam olmasın diye isim veremiyorum. Hatta örnek sapağını geçip hemen 50 m ilerisindeki lastikçiye sorarsanız Abdullah usta diye yönlendirir.
Sent my iPad using