-
BBS Jant Uygulaması 10 CCB 09
-
umarım eski jantlarınız duruyordur...
ya eskiye dönün yada kötünün iyisi olarak yay takın araca...
-
valla bence arama kamyon gibi olmuş. zevk meselesi ama bbs takılacaksa eğer kesinlikle ve kesinlikle lastik çamurluk arası mesafe olmamalı.
en az 6 lık yay takarak harika görüntü elde edebilirsiniz. ama bu şekilde cidden tuhaf olmuş.
kazasız belasız kesinlikle tercih meselesi tabi
-
bence hic hos durmamis, cok ufak kalmis jantla. bbs dedigin kalcali kadin gibi olmali elbiseyi doldurmali :)
-
küçük boy stepneler var ya, onlardan takmış gibi olmuş.
-
yayları sipariş ettım arkadaslar.sağolun
-
Alıntı:
kudretsenel Nickli Üyeden Alıntı
yayları sipariş ettım arkadaslar.sağolun
5 likle yine epey mesafe kalır ama 2 bakla kestirerek cuk oturtabilirsiniz ve o yeni fotoları bekliyorum :)
O zaman tadından yenmez yalnız tampon ekleri marşpiyeller için çok dikkatli kullanmanız gerek :)
-
Jantınızın yüksek boyutlusunu alıp lastik boyutlarınıda gereken değerlerde seçerseniz güzel olucaktır :)
-
kaç inç bunlar 13mü kelebek gibi olmuş :)))
-
ön tampon eki skandal olmuş hocam çıkarsan daha iyi ya da lip takabilirsin
-
bbs ler bence hiç yakısmıyor,ayrıca ön tampon kırık mı? :S
-
aradaki mesafeye bakarsak araç yere değse bile çamurlukla lastik arası 3 parmak civarı açık kalır. hocam üzülerek söylüyorum ki bende beğenmedim. bence bu jantlar için sizi lastikçi gaza getirmiş olmalı. en azından biraz daha kalın yanaklı bi lastik taksaydınız keşke..
-
-
yay takılsa bile bu sefer sürtme yapacaktır. Yazık olmuş verilen paraya.
-
Dip basmicaksaniz cok kotu olmus.5lik yay bile kurtarmaz..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
-
-
benim aracdada 16 sarı göbek bbs var ama basmadıkca bi halta benzemiyo bu şekilde bile konfor hepten düştü jant çok geniş yol sesi veriyo içeriye 45 yanak lastik var en ufak çukuru hissettiriyo sen bide basıcam diyon aracı sıfır konfor olucak bu sefer aracında ki bide araca 4-5 kişi oturunca hızlı gidemicen otoban dışında çünkü en ufak meyilde arka jantlar sürtüyor benim arka lastikler hep uçlarını yardım allaha emanet gidiyoz o lastiklerle en kısa zamanda kurtulucam bende
-
-
bu lastik ebatı ile 280 derece manevra alırsın kardeş :D:D az daha küçüğünü alıp aracı yerinde bile döndürebilirsin :D daha küçüğü yokmuydu dicem ? ama demiyorum şu haliyle bile disk sıkacagına yapısmıs jant :D bide ön tamponu neden paintle siyaha boyadın ?
-
Puntonun sucu ne :) Hocam zevk meselesi seninkisi ama arac belli fazla zorlamaya gelmez bu aracin jant ebatinin buyumesi gerek vede bu arabanin goze hos gelebilmesi icin en az 8 9 cm basilmasi gerek diycem ama o zamandan arabanin alti gacur gucur gider benim size tavsiyem bbs harici jantlar offsetsiz jantlar diyecegim bu iyi forumlar