Anahtarımın alt tarafında anahtarlık takmak için bulunan ufak metal kısım kırıldı arkadaşlar. Yapışma gibi bir imkanı yok denedim. Ne yapabilirim o parçayı tek bulabilir miyim?
Printable View
Anahtarımın alt tarafında anahtarlık takmak için bulunan ufak metal kısım kırıldı arkadaşlar. Yapışma gibi bir imkanı yok denedim. Ne yapabilirim o parçayı tek bulabilir miyim?
resim ekleseydin daha iyi anlaşılırdı
resimde görülen kısım..
can metal kısmı çıkar oraya daha farklı zincir vs bişeyler uydur
valla hacı hiç anlamadığım işler biliyon mu :D
çıkmacılarda anahtar bulabilirsen alıp değiştirebilirsin iç kısmını, en kötü veya yetkili servis çözer, veya ebay'den edinebilirsin
FIAT 500 PANDA BRAVA PUNTO STILO 3 BUTTON REMOTE FLIP KEY FOB CASE + UNCUT BLADE | eBay
Anahtarlığa takmadan kullanın. Ben daha hiç anahtarlığa takmadım hatta bozuk para olan cebe bile koymuyorum çizilmesin diye özenle saklıyorum anahtarı :9
dostum anahtarlıksız kullanabilirsin bence,daha hoş :D
yada kullandıgın yapıstırıcı nedir? 502 mi ne vardı yarın bakıp yazarım beni bile yapıstırır oraya :D
ramazan gelmeden gel hacı ya, ramazan gelince zor olur oruç filan..
Benim gibi anahtarlık takmadan kullanın :) ama bildiğim kadarıyla servis tüm kabı komple değiştirebiliyor içinize sinmezse değiştirtin ...
tamda izolasyon işine girişmişken bu masraf hiç iyi olmadı..yarın bakacağım artık bi çaresine...
Servis kasa değiştirmez. 450 TL verebilirseniz, komple anahtarı değiştirir, buda elinizde yedek kalır.
Fiat anahtar kumanda kabı Fiat doblo kumanda kabı - Kablo & Aksesuar ve Araç Elektroniği Ürünleri sahibinden.com'da - 87288003
komple kasa 50 tl ye buldum. sarı renk alacağım değişiklik olsun :)
Yalnız bu kaplarla birlikte metal olan anahtarlık takma yeri gelmez, metal parça kasaya bağlı
hocam anahtar kabı olarak değil komple kasa gönderiyor arkadaş..
Bu maalesef komple kasa değil sadece anahtar kabı kardeşim.