araç satılmıştır... iyi dileklere teşekkürler..
Printable View
araç satılmıştır... iyi dileklere teşekkürler..
güncel
hayırlı satışlar :)
Güzel.
Siyah inci , güzel araç :) Hayırlı satışlar..
hayırlı satışlar, buluşmada yakından görmüştüm, gayet temiz.
araç güzele benziyor fakat ilanda gereksiz bir çok ayrıntı var.50-60 TL lik yaptığınız masrafları bence silin.Bunlar zaten normal şartlarda para etmeyen şeyler.Çelik jant yeni lastik indash,ses sistemi gibi önemli şeyleri öne çıkarın.Ben olsam üstündekileri söker elden satarım ya da yeni arabama eklemeye çalışırım.Son olarak fun olan bir araç maalesef 28 bin etmez.Sizin arabalardan 1 gömlek üstün olan tjetler bile o paralara gitmiyor
hayırlı satışlar km ve donanımına göre makul fiyat...
Bend emraha katılıyorum modifiye araç satarken para etmez zevk için yapılır ayrıca satarken bu aracla çok oynanmış derler kimse aramaz kendimden biliyorum ayrıca benzinli araca göre fiyat çok yüksek keyfe keder satılık sabırım o paralara 2011 multijetler var
evet kardeş.. acelesi yok. seviyorum arabamı.. olursa değiştiririm. şimdilik sıkılmadım.
hayırlı satışlar.
hayırlı satışlar, güzel araba,
inşallah istediğin fiyata ve hemen satarsın.
İyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
buluşmada aracı beğenmiştim hemen arkamdan geliyordu.
hayırlı satışlar
:) Teşekkürler.
güncel .... yeniden ve yenilenmiş olarak....
Hayırlı satışlar olsun
Sent my iPad using
teşekkürler
şu camlarla memlekette nasıl geziyorsunuz helal olsun :) istanbulda 1 dk da çevirirler.İlanda 87 hp yazıyor 10 hp yi siz mi eklediniz ? 77hp araç o lastikle jantla nasıl yürüyor merak ettim.Son olarak ilan okadar karışık ki içinde kaybolup gidiyorsunuz :) hayırlı satışlar
gerçekten güzel hazırlanmış araç....hayırlı satışlar