-
eski 17 jantlara elveda yenilere merhaba
-
https://img338.imageshack.us/img338/...0519132551.jpg
Bunlar yenileri ise ciddi olarak güzelmiş diğerleri siyah kırmızı çizgiler yeni ise yorum yapmayayım zira benim sevmediğim ama başkalarının çok sevebileceği bir kombinasyon olabilir.
-
Alıntı:
skystar37 Nickli Üyeden Alıntı
onlar eski jantlarım:melek2:
zevk meselesi tabi.
-
hayırlı olsun ama bende eskileri beğendim:)
-
Jantlar çok güzel ama beyaz arabada pek kendini gösteremiyo bence boğuyo biraz..
-
Alıntı:
sfkbrtn Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun ama bende eskileri beğendim:)
Alıntı:
boris91 Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar çok güzel ama beyaz arabada pek kendini gösteremiyo bence boğuyo biraz..
eski jantların 2 tanesi yamuldu.mecburi bi değişiklik oldu.paramın yettiğince.eskilerden sonra alışması zor gerçekten.ilk takıldığında bende yadırgadım ama malesef zorunlu değişiklik.ama yeni jantların araça yakıştığını (eskiler kadar olmasada ) söyleyebilirim.
alanında prof olan x-treme tuning te ki arakadaşlar sağolsun seçim konusunda yardımcı oldular.içime yattı diyebilirim.tabi ki değerli fikirlerinizi duymak çok önemli.teşekkürler.
-
-
bende siyah jantların siyah araçlara daha çok yakıştığı kanaatindeyim.. tabi herkesin zevki birinci mevki :) siz beğendiyseniz en güzeli de budur.. güle güle kullanın
-
güzel olmuş kampanaları boyasan dahada güzel olur sanki ama zevk meselesi :)
-
Alıntı:
aykutisci Nickli Üyeden Alıntı
güzel olmuş kampanaları boyasan dahada güzel olur sanki ama zevk meselesi :)
aslında kaliperlere kapak alaçaktım almamaya karar verdim zira kullanışlı olmadığını okudum bir kaç yazıda.boyama işlemini en kısa zamanda yapacağım.
bu arada jantlarım beğenilmedi birazda moral yaptım şimdi..
-
kardeşim bozma moralini sen beğendiysen sorun yok:)
-
beyaz araca siyah jant güzel olmuş, tek eksik yay biraz leylek duruyor araç :) 5cm lik bir yay ile gayet güzel bi görünüm elde edersin. Hayırlı olsun.
Ayrıca modifiye kişisel zevktir elaleme beğendirme amacıyla yapılmaz,sen beğendiysen aldırma ve moralini bozma boşuna.Yaptım ve bence oldu style devam :)
-
Alıntı:
selamielifarslan Nickli Üyeden Alıntı
kardeşim bozma moralini sen beğendiysen sorun yok:)
yok ben zaten beğenerek aldım jantlarımı..benim açımdan hiç bir sıkıntı yok.her türlü olumlu olumsuz eleştirilere açık olmak gerek :).herkezin düşüncesini saygı ile karşılıyorum.
-
Alıntı:
_FeRDi_ Nickli Üyeden Alıntı
beyaz araca siyah jant güzel olmuş, tek eksik yay biraz leylek duruyor araç :) 5cm lik bir yay ile gayet güzel bi görünüm elde edersin. Hayırlı olsun.
Ayrıca modifiye kişisel zevktir elaleme beğendirme amacıyla yapılmaz,sen beğendiysen aldırma ve moralini bozma boşuna.Yaptım ve bence oldu style devam :)
dostum araçta zaten 3,5 cm vogtland yay mevcut.foto yanıltmış olabilir seni.
-
Alıntı:
eye of the tiger Nickli Üyeden Alıntı
dostum araçta zaten 3,5 cm vogtland yay mevcut.foto yanıltmış olabilir seni.
galiba evet açısal durumdan kaynaklı bir göz yanılsaması olmuş :) tekrar baktım da benim aracın yaysız hali ile kıyasladım göz kararı ,benim eskisi leylekmiş seninkiler normal :)
-
hayırlı olsun, bende beyaz araca siyah jant yakıştıramıyorum, Maviye, fümeye siyaha giderde, kırmızıda bile çok sırıtıyor siyah jantlar,
ama eskiler fenaymış abi...
-
güzel olmuş...güle güle kullan..
-
ne kadara aldınız acaba jantları böyle bir jant arıyorum şahsen
-
Alıntı:
karargah26 Nickli Üyeden Alıntı
ne kadara aldınız acaba jantları böyle bir jant arıyorum şahsen
Liste fiyatı 1.150 tl idi.Fakat x-treme tuning jantlarada kampanya yapmış ( tüm modellerde ) 750 tl aldım takma bilezik vs onlara ait.Bide kredi kartından tek çekim yaptığım için 15 tl değerinde puan kazandım.:clapping: baya uyguna geldi bana.
-
Hayırlı olsun siyaha beyaz, beyazada siyah jant kombinasyonu çok yakışıyor :) aynalarıda kırmızı folyo kapla jantın çizgisiyle uyum sağlayacaktır. Modelini ben pek beğenmedim zevk meselesi tekrar hayırlı olsun güzel günlerde kullanman dileğiyle :)