Ve nihayet Yeni Linea 2013 üretimi başlamış.
Linea yenilendi dünyaya Bursa’dan tanıtılacak - Hürriyet EKONOMİ
Printable View
Ve nihayet Yeni Linea 2013 üretimi başlamış.
Linea yenilendi dünyaya Bursa’dan tanıtılacak - Hürriyet EKONOMİ
arkadaşlar bu ay ortaları lansmanı yapılacak.bakalım inş. şaşırtıcı derecede yenilikler yapmışlardır...
Ön taraf Passat CC'yi andırdı bana. Ama arabanın makyajlı halinde hiç değişiklik yok diye biliyorum, aslında var ama yok yani. :)
Fiat Linea ve Renault Fluence güzel mi, çirkin mi, bir türlü karar veremedim :). Bakış açısına göre değişiyor galiba, yani arabaya baktığın yere göre..
Fiat Linea yenilendi... İşte ilk fotoğraflar - Hürriyet EKONOMİ
ilk fotoğraflar.
Sevmiyorum keratayı.
Yok arkadaşlar fiat yaratıcılığını tamamen kaybetmiş.Yaratıcılığı sadece ön tamponu ve ızgarayı yenilemek sanıyo galiba bunlar.Yeniymiş nesi yeni arkadaş.Farları bile aynı arabanın.Olmuyor olmuyor olmuyor !
Bakın forda , fiestayı ne duruma getirdiler.Adamlar fiestayı baştan yarattı, şimdi elini atsan fiestaya çarpıcak.Bu arada fluance lineaya göre mükemmel ötesi.
Bence de Fluence Linea'dan daha üstün bir araç, en azından daha prestijli gibi duruyor. Fiesta'nın tasarımı da çok güzel, ama sedanı Türkiye'de yok galiba, hiç görmedim.
2010 Ford Fiesta Sedan Resmi - 2 - Wallpaper
Bence güzel olmuş Yeni Linea.Tabi Tofaşın dediğini (C segmenti) bir kenara koymak lazım.Linea kesinlikle C segmenti bir araç değil bana göre.Bu yüzden rakipleri Symbol, Accent gibi b segmenti araçlar.Fluance gibi araçlarla karşılaştırmamak lazım...
hayırlısı olsun inşallah iç göğüslük daha güzel olmuştur evo gibi olacakmış sözde ama sonuçta bir üst segment araç aslında biraz daha kaliteli olabilir..
zuhahahaha komediye bak ya nasıl bir şirket bu koç grubu yaa tüm dünyaya tanıtılmış sanki brezilya ve türkiyeden başka bir yerde satılıyor bu araç :D eminim koç grubu çalışanlarına fazla masraf olmasın diye 6 lira falan veriyordur multineti :D bu arada fluenceyi begenen arkadaşlar olmuş lineadan daha iyi olabilir ancak kesinlikle ve kesinlikle konforsuz bir araç bence.
https://www.enbasit.com/wp-content/u...lpaper_011.jpg
Citroen kendini nasılda geliştirdi 1.6 dizel otomatik şanzıman süper tasarım 29000€ dan başlayan fiyatlarla bu araç alınabiliyor fiat ise bravoyu şu şekle sokmaya çalışmıyor sadece kaportaya street yazısı yapıştırıp 2013 diye satıyor ama gel gelelim fiyat olarak donanımlı 62 65 bin tl ye alınıyor aslında o paraya ne araçlar alınır :) fiatın argesini çok merak ediyorum..
Ds5 75 milyardan başlayacak yalnız.