ayaman Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşım 1.9 ful+ful üstü de komple sanrof lu bir sitilo aldı. daha önce kullandığı araç hecbek astraydı ve aldığı stilo yu öve öve yere göğe sığdıramıyordu. daha önce hiç deneme şansım olmamıştı. inanın koltuğa oturur oturmaz kendimi uçakta gibi hissettim. bildiğiniz uçak arkadaşlar içinde o kadar tuş düğme felan var ki aklınız karışıyor heyecanlanıyorsunuz istersen koltuğa oturun ilk izleniminiz böyle olacak ;) gel gelelim aracın gidişine:
daha önce passat 1.9 kullandım ama sürat,güç,konfor ve yol tutuşu stilonun yarısı değil çünkü stilo gerçekten yaşayan efsane
not: stilo alfa romeo adıyla piyasaya sunulacak araç iken stılo prestij aracı olarak fıat adıyla üretildi.
neyse arcı otobanda sürmek istedim otoban çıktım aman allahım araç uçuyor deli gibi hızlanıyor 5. viteste bile devirden düşürdüğünüzde gaza yüklendiğinde sizi koltuğa olduğu gibi yapıştıryor , araçta tekerlek yok mıknatıs var o derece yola yapışıyor yol tutuşu 10 üzerinden 10, araçla 240 ta yapsanız inanın o kadar rahatsınız ki gittiğini hiç ama hiç hissetmiyorsunuz, rüzgar ve teker sesi neredeyse içeriye hiç ama hiç gelmiyor, suspansiyon manyak bir şey, arçta körnokta minimize edilmiş, arçta bir ses sistemi var orijinal teyip ve ses sistemi size en kral müzik sistemini aratmaz. yeri göğü inletiyor sesi. konfor ve hız bakımından passat yanında alt etmiş inanın stilo yu onunla kıyaslamam bile. hele de torpidonun olduğu yerde bir buzdolabı aklınız çıkar içecekleri buzzzzz gibi yapıyor en sevdiğim yanlarından bir tanesi. koltuklar hafızalı ve ısıtmlı, abs epd esp ... alfabede ne kadar harf varsa hepsi mevcut araç manyakkkk o kadar özelliği varki anlatamam . anlayacağınız arça sadece ve sadece hız içi tasarlanmış
ama racın parçaları çok pahalı ve çok sıkınca 1 litre ile 13 km ye kadar çıkıyor yani çok yakıyor eksileri bunlar. ama o hızı yapınca gözünüze gelmiyor eve geldim kendi puntomu sürdüm :( kendi aracımdan soğudum :(
ama bizim araçta onunla kıyaslanamayacak derecede ama az yakıyor :) güzel tarfı da bu