-
Akü değişimi
2006 model aracimin yaklasik 6 yil sonunda orjinal akusunu degistirdim. Hava sicakliginin -13-15 dereceleri gordugum son gunlerde sabah saatlerinde ozellikle zor mars aliyordu. Delphi marka 60Ah taktirdim, 130tl. Yeni akuyle mars olayi ilk gunku haline dondu :)
-
-
6 yıllık akü kullanmak da iyiymiş yani :)
hayırlı olsun. amper kısıtlaması var mı acaba?
yani en fazla kaç amperlik takabiliriz?
-
erdi yeni akü hayırlı olsun
bu ne olm 6 yıl akü fabrikalarını aç bırakıcan
bu arada cihan 60 amperi geçmemek iyi
fazla amperin diyotlara ve dinamoya zararı var
-
benim akümde 5.senesinde nasıl hala sağlam şaşırıyorum doğrusu.
-
Yeni akü hayırlı olsun, geçenlerde bana da akü aldık, 'la beraber gittiğimiz dükkan Delphi akü için biraz daha indirimli bir fiyat söyledi :)
-
Bende 2008 aracımın aküsünü gecen gün küçükyalı Birmot'da değiştirttim örjinal akü taktılar 146TL
-
Bende 6 yıllık akümü geçenlerde değiştirdim. sayesinde Delphi aküyü 100 tl ye aldım. :)
-
daha - 15 lere düşmeseydi onuda değiştirmezdi :)
güle güle kullan ;)
-
25 lira fazla almışlar ama 6 sene çok iyi güle güle kullan
-
Arkadaşlar Delphi marha akü,İnci den ve Mutlu dan dahamı iyi?
-
Evet delphi daha iyi bir akü
-
6 senede akü değiştireni akü üreticileri sevmezmiş...:)
Hayırlı olsun...
-
bnde kışa girerken önlem olsun diye değiştirdim, opar akü vardı üstünde..
-
-
abı bende kısa gırmeden once degıstırdım arabamda uzık tesısatı da var 74 amper taktırdım 160 tl ye . ınsallah bır sakıncası olmaz
-
2011 mayısta almıstım aracımı. aküsü degismedi sattıgım kiside degistirmedi bizim akü hala gidiyor vesselam. 6 sene oldu diyebiliriz. suyunuda 5 sene sonra degistrdik .
-
6 Yıl iyi dayanmış Erdi, güle güle kullan...
-
6 yıl iyiymiş. benim araç 2008 model 4 yıl oldu yani aküye bende yeni değiştim adana birmot ta fiat marka 60 ampr akü 145 tl.ye
-