since1453 Nickli Üyeden Alıntı
serhat bey ben bu milleti çözemedim.aracı almadan form da epey dolandım neredeyse almaktan vazgeçicektim.
1)dualogicler ggeri kaçiriyormuş hill holder işe yaramiyormuş
-yalaaaaan 1cm bile kaçmiyor.
2)nerdeyse araç içindeyken kaldırımda biri yere tükürse sesini duyuyoruz izalasyon sıfır diyorlardı
e5 te 90-100km de içeri ses vermedi,
3)77 beygir gitmiyor sakın alma diye basbas bağirdilar.
-120km yaptım banamasın demedi sadece motor bağirdi oda dip gaz yaptim -aniden hızlandı gayet normal
-sadece vitese 1 kez manuel müdeale ettim,oda eco mod açik e5 ten bağlantiya girdim 50 km hızla 5.vites sıfır şeklince yay çizen rampa yukarıı
4)dualogic sapıtıyor sakın alma dediler.
-otomatikten daha zeki çıktı dip gaz yaptımmı anlıyor devir istediğimi vites yükseltmiyor.sadece rampa çıkarken vites yükseltip bayılma riski var oda gaz oranını artırdığında zaten devir yükseliyor vites artmıyor
5)başka hangi 33000 tl ye alınan sıfır bir araçta sesle media playerı kontrol edebiliyorsunuz,dahili bluetotth bağlantısı var,4 airbag var,çelik jant,ön arka sis farı,karartılmış cam,deri direksiyon vites topuzu var,
walla benim 250 km bile olmadi aracı alalı gayet rahat aliştim.millet yıllarca kullanmış hala gitmiyor diyorlar.bunların altına porshe dan aşağisi tatmin etmez
ya araç 250 kmde aşırı yakması lazım ben 9-10 lt ye razıydım araç sadece şehir içi kullandım 6.5 da...ya fiesta 2011 otomatik kullandım araç 7000 kmde 11-13 arası gidip geliyorrrr.96 beygir olamsına rağmen en ufak bir performans fazlası görmedim.bikere araç 4ileri bizim gp ciler demek onu kullansa yakıcaklar arabayı