ygttt54 Nickli Üyeden Alıntı
soranlar oluyor fan nasıl sökülüyor diye hemen merak edenler için yazıyım torpidoyu hiç ellemeye sökmeye gerek yok torpido gözünün arka tarafında duruyor
1) torpido gözünün arkasında duran yuvarlak şekildeki şey fan, ona bağlı olarak birde plastik parça var boru gibi, havanın çıktığı. önce ortama gerekli ışığı sağlayın sonra soketleri çıkartın soketleri çıkartırken yanlarında sıkarak çıkarın çünkü tırnaklı, bir biri ufak toplam 4 tane soket var bunları sökün
2) daha sonra fanın bağlı olduğu 3 tane vida var bunları sökün
3)fana bağlı plastik parçayı tutan tek bir vida var onu sökün
4) fanı aşağıya doğru çekin biraz boşluk yaratıp platik parçayı çıkarın ve kenara koyun
5) fanı yuvasından çıkarın ve içindeki yaprakları görceksiniz bunları bir güzel temizleyin (ben motoruda söküp yağladım ama siz yapmayı eğer yapmak isterseniz motorun üstünde 2 vida var onları sökün ve pervaneyle motor kabını çıkarın ve yağlayın)
6)temizlik işi bitince ilk olarak plastik parçayı (hava kanalını) alın ve dikdörtgen şeklindeki ucunu orta konsoldaki hava kanalına bağlayın çok basit zaten bakınca gözüküyor beyaz dikdörtgen şeklinde oraya lego gibi geçer zaten
7) fanı alın ve yuvasına oturtun zaten platik parçada oturacaktır.
8) fanın vidalarını takın ve sıkın sonra plastik parçayı fana tutturan vidayı takın ve sıkın
9) sonra olarak soketleri takın ve kontrol edin hiç sallanmaması lazım son ve temizliği ve bakımı bitirin
çok detaylı anlattım ama çok basit bir iş vidaları sökerken ufak aletler bulabilirseniz rahat edersiniz umarım yardımcı olmuşumdur.. =)