-
Beyaz Evo Skydom -Dualogic
-
hayırlı olsun..güzel araç
-
mşallah çok güzel. Allah kaza bela vermesin...
-
-
Hadi gözün aydın hayırlı olsun
-
hyırlı olsun beyaz+skydome ekip tmmdır arabanda fotolarında güzel maşallah
-
Hayırlısı olsun,kazasız belasız kullan...
-
arac
hayirli olsun guzel makine
-
tekerinin önüne taş gelmesin, kazasız belasız yolculuklar inşallah ;)
-
Kazasız belasız inşallah. Hayırlısı olsun. Sabretmişsin muradına ermişsin.. :D
-
Renk ve skydome uyumu süper gercekten.. Bende siyah tercih ettim biraz bindikten sonra sizin ufaklığa bensicektir benimkide D:
-
işte buuu allah kaza bela wermesin cok hos skydome ayrı bi güzell:d
-
maşallah... kazasız belasız....
-
Allah kaza, bela vermesin, güle güle kullanın, harika seçim.
-
bende aynısından bekliyorum 45 gun oldu beklemek gerçekten zor ve haala nezmn geleceği belli değil. dualogic in anlamını bilmiyorum yalnız dynamic deilmi sizinkisi?
-
Çok sagolun arkadaslar bu siteye üye olmasaydım gercekten dogru bi karar verip dogru arabayı alacagıma inanmıyordum iyibir tercih yaptıgımı düşünüyorum buradaki herkesin tavsiyeleri düşünceleri dogrultusunda hepinize çok teşekkürler ..
Alıntı:
samprik Nickli Üyeden Alıntı
bende aynısından bekliyorum 45 gun oldu beklemek gerçekten zor ve haala nezmn geleceği belli değil. dualogic in anlamını bilmiyorum yalnız dynamic deilmi sizinkisi?
bu aralarda gelir aracınızbüyük ihtimal benim aracım dynamic , dualogic otomatik vites .
-
Hayırlı olsun arkadaşım. Bende bu hafta sonu teslim alacağım inşallah evo metalik beyaz . dualogic , skydome+asist kit + pop kit . Heyecanla bekliyorum :)
-
Allah sakınsın arkadaşım çok güzel,güle güle kullan inşallah..
-
aramıza hoş geldiniz. araçlarımız 1/1 aynı. kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Allah C.C. inşallah.
-
bu evo ların içini cok beğendim hayırlı olsun kazasız belasız :)