-
Göğüse ve cam otomatiklerine karbon folyo yaptım el emeği:)
-
-
Nasıl yaptığını sorabilirmiyim.
-
-
Alıntı:
*USTA Nickli Üyeden Alıntı
eyw kardeşim teşekkür ederim...
Alıntı:
SilverShark Nickli Üyeden Alıntı
Nasıl yaptığını sorabilirmiyim.
,
teybin olduğu kısmı komple söktüm folyoyu 100cmx40cm olarak kestim göğüs kısmı için diğer taraflar için kesip ısıtarak yapıştırdım cast folyo olduğu için çektirerek köşeleri yapıştırdım sorunsuzca şekil aldı ama açıkcası dertli bi kolay değil ve 2 kişi yapılması gerek tek kişi zor oluyor göğüs kısmı için diğer tarafları tek yapabilirsiniz ince falçata ile kestim ama elinizin yatkın olması gerek:)
Alıntı:
izoci Nickli Üyeden Alıntı
dhşet dehşet :D:D
sağolasın kardeşim:D
-
eyvallah kardeşim sağolasın
-
Orta havalandırmanın o bölgeye dikkat et,sıcak hava vurduğu zaman kabarma yapar genelde...
-
Alıntı:
Orta havalandırmanın o bölgeye dikkat et,sıcak hava vurduğu zaman kabarma yapar genelde...
sıkı şekilde yapıştırdım içe doğru katladım zaten baya bi kısmını bi sorun olucanı sanmıyorum fön makinasını tuttuğum yerleri çıkarmaya çalıştığımda yaerinden oynamıyodu:D
-
Kışın devamlı sıcak hava vermeye başladığı zaman kabaracaktır,kurutma makinasının sıcağı gibi anlık değil devamlı gelir sıcak hava,tecrübeyle sabit...
-
Alıntı:
Kışın devamlı sıcak hava vermeye başladığı zaman kabaracaktır,kurutma makinasının sıcağı gibi anlık değil devamlı gelir sıcak hava,tecrübeyle sabit...
valla okadar yapan arkadaş var ilkkez sizden böyle bişey duyuyorum nese kabarmaz inş diyelim kabaracaktır demeyelim saygılar...
-
harika olmus..
su konsol nasil sokuluyor bir becerebilsem hemen sokup yapicam bende :D ...
-
Alıntı:
dised Nickli Üyeden Alıntı
harika olmus..
su konsol nasil sokuluyor bir becerebilsem hemen sokup yapicam bende :D ...
teşekkürler:)
aslında çok basit sökme işlemi önce teybi söküosun sonra gerisi gelio zaten vidaları görüyosun tektek yan, sökme işlemi çokta zor değil ben elim değmişken göstergeyide söktüm tozlanmıştı bi güzel temizledim geri taktım:D
-
Alıntı:
karakushasan Nickli Üyeden Alıntı
valla okadar yapan arkadaş var ilkkez sizden böyle bişey duyuyorum nese kabarmaz inş diyelim kabaracaktır demeyelim saygılar...
İnşallah kabarmaz kardeşim,kullandığın malzeme ve uygulama öncesi yapılan zemin temizliğide önemli tabiki...:)
-
Alıntı:
İnşallah kabarmaz kardeşim,kullandığın malzeme ve uygulama öncesi yapılan zemin temizliğide önemli tabiki...:)
:Dsemini iyi temizledim bakalım zaman göstericek bvi sorun olursa paylaşırım arkadaşlar:)
-
eline ve emeğine sağlık Hasan harika olmuş.
-
yapmayın kardeşim böyle şeyler yapmayııııın olanı var olmayano var :D
Süper olmuş çok beğendim :)
-
Alıntı:
alpimmm Nickli Üyeden Alıntı
eline ve emeğine sağlık Hasan harika olmuş.
Alıntı:
SpyHunter33 Nickli Üyeden Alıntı
yapmayın kardeşim böyle şeyler yapmayııııın olanı var olmayano var :D
Süper olmuş çok beğendim :)
yap kardeşim sende yaa güzel olur teşekkür ettim:D
-
Alıntı:
karakushasan Nickli Üyeden Alıntı
yap kardeşim sende yaa güzel olur teşekkür ettim:D
ben denedim de elime yüzüme bulaştırdım :D