havların soğuması ile kaloriferi kullanıyım dedim ama o ısınana kadar ben iş yerime ulaştım :) bizim puntişlerin kaloriferi böyle geçmi ısıtıyor yoksa benim arabanın gözleri falan tıkalımı acaba?
Printable View
havların soğuması ile kaloriferi kullanıyım dedim ama o ısınana kadar ben iş yerime ulaştım :) bizim puntişlerin kaloriferi böyle geçmi ısıtıyor yoksa benim arabanın gözleri falan tıkalımı acaba?
ademcim cimri olma al odunu kömürünü ısıtır:)
multijet biraz geç ısınır normaldir ama hararet 90 derece ulaştığında sağlıklı ısıtmıyorsa kalorifer radyötöründe bir sıkıntı vardır
adem kardeşim sen uzaktan kumanda ile çalıştırma yaptır arabaya.. binmeden önce evden bas dügmeye araba ısınsın sende sıcacık binersin...
ne yazıkkı puntolarımızın boyle bı sıkıntısı var normalde gec ısınır her hangı bı sorun oldugunu dusunmuyorum
Klimayı aç abı :D
En güzeli eski tip münibüslerdeki küçüm piknik tüpleri ile yapılan ısıtma :)
yada aşağıdaki gibi birşey :D
https://www.internethaber.com/images...0101104424.jpg
bu sistem hepsinden güzel :D kestane falan atacan üstüne :D
muharrem kardeş resim müthiş çok tuttum:D
multijetler geç ısınıyor malesef abicim...Benimki benzinli olduğu için çabucak ısınıyor...
Dizel araçlar genelde bu şekilde diye biliyorum yanlışım varsa düzeltin..
ne yazık ki dogru. mjet zamanında arabanın hararet normal seviyeye geldikten sonra rolantide kalırsa bile düşerdi... ama çok eski arabalar gibide çok sonra ısıtmıyor. tofaşın kaloriferi her zaman iyidir iyi. bide broadwaye bakın ne kadar gidersen git ısıtmaz...
benim aracımda 2-3 km içinde hararet yükselip kalorifer ısıtmaya başlıyor. hep multijetler avantajlı olacak değil ya :)