blk_hakan Nickli Üyeden Alıntı
Mrh arkadaslar konuyu acan arkadasım konuyu acalı epey olmus ama ben yinede yazmak istedim yeni yazan arkadaslar için. suan 2004 model eski kasa punto kullanıyorum,4 sene gibi bi zamandan beri zavoli marka lpg kullanmaktayım halada kullanıyorum ve çok memnunum.serviste hiçbir sıkıntı yasamadım şimdiye kadar arabamın garantisi falan düşmedi çünki taktırdıgım servis fiat ile anlaşmalı idi taksicilere falan o servis takıyordu ve hiçbir sorun yaşamadım. şunu söylemek istiyorum daha önce ATİKER ve BRC taktıran arkadaslarım çok sorun yasadılar lpg den,ama ben hala hiçbir sorun yaşamadım ve yaşayacagımıda sanmıyorum,benzinden hiçbir farkı yok yokuşlarda bayılma falan olmuyor tam gaz devam . taktıracaksanız eger yerli marka taktırmayın yabancı markalara yönelin çünki enjeksiyon sistemleri sert plastik yerlilerin ve zamanla deformasyon oluyor yabancılarda o olmuyor ve sorunsuz biniyorsunuz.şu aralar GP almak için sıksık servise gidiyorum çok yakında beyaz skydom lu bi GP alıcam . Aldığım günde hemen lpg taktırıcam taqbiki yine ZAVOLİ marka olucak.