-
buda benim düldül üm...
cep telefonu ile idareten çektim şimdilik,resimlerinizde tertemiz araçlarınızı görünce yazma gereği duydum,diğer resimlerim akşama inşallah..ya bu arada hatlarda sorun var indiremiyorum başka resim,şimdilik bir tane
https://img144.imageshack.us/img144/...oto0007qd1.jpg
-
Abicim olamaz--sen bu koltuk kılıfı olayını alabilmişsin.
Bu fiat yazan kılıf olayını nasıl çözdün?Onca çabaya rağmen bir türlü halledemedik yavv.Satılıyor ise sizin oralarda para falan göndersek baba be...
-
yok be üstad inan hediye geldi,çok aradım bende sonra allah yüzüme güldü...
selamlar
-
uff abi mükemmel araban ya kaputtaki airbrushmı yoksa dijital baskımı ? buluşmayı merakla bekliyorum ;)
-
maşşalah allah kaza bela vermesin
-
Kardeş hayırlı olsun.
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin.
Bu arada bende Malkara lıyım.
Sen neresindesin tekirdağ ın?
-
ghost rider o ne öyle abi ya.
harika olmuş.
yanlız bir tavsiyede bulunabilirmiyim.
keşke öndeki ızgaraları siyaha boyatsaydın.
öyle daha iyi olur gibi geldi bana .
ama müthiş olmuş.
hakikatten ya resim airbrush mu yoksa digital baskı mı ?
farlar da boyalı galiba , yanılıyormuyum?
-
Aileye hoşgeldin.
Kırmızının yeri ayrı.
Trafik Polisleri ile uğrşmamak için airbrush yerine digital baskı iyi seçim.
Far kaşları açıkçası hoş durmamış.
Kaput uzatma daha iyi olurdu her nekadar onda da far yapısından hoş durmayacak olsada
İyi günlerde kullan
-
hepinize teşekkür ederim,AWD kardeşim ön kaput airbrush,ızgara olayında hem fikirim yıldıray arkadaşım,büyük ihtimal 07 ocaktaki buluşmada ızgaralar siyah olacak fırsatım yok şu son iki aydır işlerden dolayı boyatamadım.farlarda doğrudur boya yaptırdım,(bu arada kış aylarına girdik diye jantları çıkarmıştım)
oracle arkadaşım ben aslen çanakkaleliyim fakat 9 yıldır çorluda ikamet ediyorum
tanışmak dileği ile...(bu arada sıcak ortam için hepinize teşekkürler,aradığım siteyi galiba buldummm)
selamlar
-
-
bülent arkadaşım seninde düşüncelerin için teşekkürler,ya far kaşları ile ilgili inan kafayı bozdum ama yani yapacak çizgileri yakalayacak başka bişey bulamadım,tabi bunda şuanki fotonun açısının da payı var(üsten çekim)aynı izadan çektiğinde veya baktığında daha agresif bir görünüm sergiliyor,tabi dediğin gabi kaput uzatma filan yapacak çok şey var aslında ama işin ucu maddiyata dayanınca takılıp kalıyo insan,benim yaptıklarım ufak tefek aşırı maddiyata dayanmayan şeyler(16 jant,sis farı,airbrush,far kaşı,ızgaralar)açıkçası daha fazlada bişey yok,çok sevdiğim kawasakimden kopmama adına daha fazla harcama yapamıyorum şimdilik..
tanışmak dileği ile..
selamlar
-
Güle güle kullan.
ızgarayı da siyaha boyatırsan tam süper olucak:)
-
teşekkürler kardeşim.
burası gerçekten de sıcak, dostane, insana ve gp ye yakışan bir yer.
aramızda olman gerçekten çok güzel.
7 ocakta görüşmek dileğiyle.
ha bu arada istanbul buluşmasına tofaş bünyesinde yayın yapan bir televizyon kanalından ve gazeteden de gelecekler çekim için.
ben da tunning türkiye ile görüşüp onları da davet edeceğim.
bakalım geleceklermi !
göreceğiz daha ne güzel günler var önümüzde.
-
inşallah yıldıray,dediğin gibi ben kendimce biraz geç keşfettim bu siteyi ama önemli olan burda olmak ve umarım güzel arkadaşlıklara dostluklara vesile olur ki asıl hedef amaç da bu değilmi zaten
selamlar
-
abi airbrush hakkında bilgi verirsin artık buluşma günü yakındanda görmek isterim harika duruyo 8O
-
elbette,belki duyan vardır lüleburgazda isviçreden gelmiş tuncay diye bir arkadaşımız var oldukça kalite çalışıyor,hatta bir tane yeşilli mavili bir honda civic vardı oldukça popüler onuda o yaptı zaten komple airbrush dı o araba,fuarlara giden varsa geçen seneler mutlaka görmüşlerdir o arabayı..
selamlar
-
ewt ben biliyorum o arabayı uçak dreksiyonu war hatta satılıktı bi ara yakından inceleme fırsatım oldu fuarda gerçekten airbrush işçiliği harikaydı 8O
-
güzel olmuş
kazasız belasız
-
-
çok şık olmuş valla kazasız belasız kullanman dıleğıyle